Quantcast

http://picasion.com/

Η εκπαιδευτική κοινότητα συνεργάζεται

Την Παρασκευή, 25/9/2020 στο 5ο Γενικό Λύκειο Βέροιας πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιδημάρχου Παιδείας κ. Τζήμα και του Διευθυντή Εκπαίδευσης Ν. Ημαθίας κ Παπαδόπουλου με το Δεκαπενταμελές Συμβούλιο των μαθητών και εκπροσώπους του Συλλόγου Διδασκόντων του 5ου Λυκείου, μετά από πρόσκληση του Διευθυντή του Σχολείου, κ. Χρυσή. Σε αυτή συζητήθηκαν τα αιτήματα που κατέθεσαν τις προηγούμενες μέρες οι μαθητές και είχαν προωθηθεί στους αρμόδιους φορείς μέσω της Διεύθυνσης του Σχολείου. Οι μαθητές επιχειρηματολόγησαν εκ νέου για να στηρίξουν τα αιτήματά τους, στη βάση των ιδιαίτερων συνθηκών που δημιουργεί η πανδημία και έλαβαν απαντήσεις, καθώς και τη διαβεβαίωση πως θα γίνουν συντονισμένες ενέργειες, ώστε να αντιμετωπιστούν στο μέτρο του δυνατού τα προβλήματα. Η συνάντηση έληξε με αίσθημα ικανοποίησης, αλλά και την προσδοκία για περαιτέρω προσπάθειες από όλη την εκπαιδευτική κοινότητα.

4 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ;;;;;;;;
    ΜΑΛΛΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ! ! ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιο 15μελές; Αφού δεν έχουν γίνει εκλογές 15μελούς. Και γιατί δεν έγινε κάτι αντίστοιχο και σε όλα τα άλλα υπό (παράνομη εξ ορισμού) κατάληψη σχολεία. Δουλευόμαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να μαθενουμε αν δεν γνωριζουμε.Οπως σε ολα τα συμβουλια ετσι και σε αυτο , μεχρι να γινουν ΕΚΛΟΓΕΣ,ισχυει το ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ Δ/Σ ΤΟΥ 15ΜΕΛΟΥΣ με αναπληρωση αν λειπουν μελη απο τα αναπληρωματικα.ΧΤΥΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Τ/V ,ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΑ ΚΟΙΝΟΣ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΣΚΕΣ ΗΡΘΑΝ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ;;;ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΓΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΙΣ 7/9/20;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάλι γράφετε ότι να'ναι στον "Βεροιώτη". Αφού εκλογές των μαθητών δεν έχουν γίνει, με ποιο 15μελές συναντήθηκαν οι καθηγητές? Το μέγα λάθος των καθηγητών είναι η νομιμοποίηση της αυτοανακύρηξης του κάθε φαντασμένου μαθητή ως ηγέτη των υπόλοιπων προβάτων. Στα φροντιστήρια, που κάνουν μαθήματα εδώ και 1,5 μήνα, μια χαρά φοράνε τη μάσκα. Ο διευθυντής που είδαμε να κόβει με κόφτη τις αλυσίδες, δέχτηκε τα συγχαρητήρια των γονέων και του 90% των μαθητών.
    Τελικά πράγματι, η παιδεία κατάντησε για χάχανα και για λάχανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ