Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εκλογές για νέο ΔΣ στον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας

Από αύριο η κατάθεση υποψηφιοτήτων 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας προκηρύσσει τις εκλογές του Συλλόγου που θα γίνουν την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020, από τις 10:00 το πρωί έως τις 19:30 το απόγευμα. Παρακαλούνται όσα από τα μέλη επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα, μπορούν να καταθέσουν αίτηση στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου στην Οδό Παπάγου 43, από την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου από τις 11:00 το πρωί έως τις 14:30.

Για περισσότερες πληροφορίες - διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Γραμματεία του Συλλόγου.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί ο χώρος διεξαγωγής των εκλογών, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα μέτρα προστασίας που ανακοίνωσε η πολιτεία για τον κορονοϊο.

Η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που πραγματοποιείται πριν από τις εκλογές δεν θα πραγματοποιηθεί, λόγω των έκτακτων περιοριστικών μέτρων που ανακοινώθηκαν για την Ημαθία, όπου δεν επιτρέπονται οι συναθροίσεις άνω των 50 ατόμων.

Σ’ αυτήν την περίπτωση τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου μπορούν να στείλουν email στο emsveria@gmail.com, με τις προτάσεις τους, παρατηρήσεις, ερωτήσεις και διευκρινήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ