Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκλεισε το εργοστάσιο στα Γιαννιτσά - Εντοπίστηκαν 46 κρούσματα στο προσωπικό

Διέκοψε τη λειτουργία της η κονσερβοποιία στα Γιαννιτσά, καθώς εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού στο προσωπικό της. «Η εταιρεία, η οποία σημειωτέον τηρούσε όλα τα νόμιμα μέτρα για την προστασία από τον Covid-19, μόλις ενημερώθηκε για την ύπαρξη κρουσμάτων σε 11 εργαζομένους της περιοχής
Κιλκίς, έλαβε άμεσα όλα τα νόμιμα μέτρα, ενημερώνοντας τις συναρμόδιες υπηρεσίες, αλλά και επιπλέον άμεσα μέτρα με δικά μας έξοδα, και μέχρι νεωτέρας, διέκοψε την λειτουργία της, για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και του προσωπικού της», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Γιαννιτσά: Στα 46 τα κρούσματα σε εργοστάσιο κονσερβοποίησης φρούτων


Η εταιρεία έχει ανακοινώσει 11 κρούσματα, ωστόσο θετικοί στον κορωνοϊό έχουν εντοπιστεί 46 εργαζόμενοι στη μονάδα επεξεργασίας και κονσερβοποίησης φρούτων. Παράλληλα αναμένονται τα αποτελέσματα και των υπολοίπων εργαζομένων, καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή που εντοπίστηκαν τα πρώτα κρούσματα στο εργοστάσιο απασχολούνταν 150 άτομα.

9 σχόλια:

  1. Να τα κλείσουμε ολα για να τελειώνουμε μια και καλη με τον ιό του συστηματος που δημιουργεί τρισεκατομυριουχους και ανισότητες, καταστρέφει τον πλανήτη μας και μας εχει σκλάβους του 9 με 5 ενώ η τεχνολογία εχει κανει άλματα. Να τα κλείσουμε ολα μπας και μπορέσουμε να φτιάξουμε ένα σύστημα που θα προσφέρει σε όλους οικονομική ανεξαρτησία, θα σέβεται τον πλανήτη μας και θα χρησιμοποιεί την αυτοματοποίηση προς όφελος όλων. Ας εξελίξουμε επιτέλους το ανθρώπινο είδος· εχει έρθει η ωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις στα σκαριά το νέο σύστημα ;Κάτι πιο συγκεκριμένο ;

      Διαγραφή
  2. Άλλο ένα παράξενο φαινόμενο με αυτόν τον "παράξενο" κωρονοϊό .
    Τώρα που τελειώνει η καλοκαιρινή περίοδος των μεταποιητικών βιομηχανιών φρούτων (τα ροδάκινα έχουν μαζευτεί), τώρα ξαφνικά τα περισσότερα εργοστάσια παρουσίασαν κρούσματα με εργάτες τους. Ούτε να έκαναν όλοι μαζί οι εργαζόμενοι διακοπές στη Χαλκιδική, στο ίδιο ξενοδοχείο και στο ίδιο μπιτσμπάρ.
    Τόσο σύμπτωση ρε παιδιά ;
    Μήπως υπάρχουν "αποζημιώσεις" πληγέντων επιχειρήσεων ;
    Λέω μήπως ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://youtu.be/N4B9Rb7BWIw
    ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΝΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΤΕΙ ΟΠΩς ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. ΑΛΛΑ ΟΚ ΚΑΙ ΑΥΤΟς ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΟΓΟΣ Ε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός λέει ότι θέλει, εσύ είσαι ο συνωμοσιολόγος που πιστεύεις αυτόν που σε βολεύει ώστε να δώσεις αληθινή υπόσταση στην θεωρία σου.

      Διαγραφή
  4. δεν έχω καταλάβει: κρούσμα σημαίνει άρρωστος ή όχι ; πως γίνεται να μην καταλαβαίνει κάποιος από μόνος του ότι δεν είναι καλά και να τον εντοπίζουν άλλοι; τι πρεμούρα είναι αυτή να μας σώσουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σεισμός!!! Διαδώστε συνέλληνες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχω ακούσει,μετά της 14 μέρες,δεν χρειάζεται, άμα, γυρίσουν στην δουλειά δεν χρειάζεται βεβαιοση ότι, είναι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν ραντίζετε στα χωράφια να φοράτε μάσκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ