Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εγγραφές στο ΔΙΕΚ του Νοσοκομείου Βέροιας

Τμήμα Βοηθών Νοσηλευτών
Το Δημόσιο ΙΕΚ του Νοσοκομείου Βέροιας προσκαλεί για εγγραφές όσους ενδιαφέρονται να φοιτήσουν ΔΩΡΕΑΝ στην ειδικότητα «Βοηθών Νοσηλευτών» του διδακτικού έτους 2020 - 2021. Η φοίτηση διαρκεί 5 εξάμηνα και είναι δωρεάν. Το ωράριο είναι πρωινό. Η Σχολή λειτουργεί καθημερινά, από τις 08:30 έως τις 13:00. Εγγραφές από 2 έως 16 Σεπτεμβρίου 2020. Πληροφορίες για εγγραφές στο τηλέφωνο:  2331 3 51145.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την επιλογή των υποψήφιων καταρτιζομένων Δ.Ι.Ε.Κ αποτελούν τα ακόλουθα:

1. Σχετική αίτηση που θα δίδεται και θα συμπληρώνεται στο Δ. Ι.Ε.Κ
2. πρωτότυπος τίτλος σπουδών (απολυτήριο ή πτυχίο)
3. Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή Διαβατήριο
4. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης προκειμένου για πολύτεκνο ή τρίτεκνο γονέα ή τέκνο πολύτεκνης ή τρίτεκνης οικογένειας ή μονογονεϊκής οικογένειας, με τους περιορισμούς που τίθενται από την ισχύουσα νομοθεσία
5. Για την εγγραφή αλλοδαπών υπηκόων χωρών εκτός Ε.Ε., εντός Ε.Ε. και ομογενών απαιτείται η κατάθεση διαβατηρίου ή ταυτότητας ομογενών καθώς και της άδειας παραμονής για τους υπηκόους χωρών εκτός Ε.Ε.

Σε περίπτωση μη αποφοίτησης από Ελληνικό Λύκειο ή ΣΕΚ απαιτείται η κατάθεση του ισότιμου τίτλου σπουδών, επίσημης μετάφρασης αυτού καθώς και της ισοτιμίας του, εκδοθέντων από δημόσια Ελληνική υπηρεσία.

Οι απόφοιτοι ΕΠΑΣ - ΕΠΑΛ - ΤΕΛ - ΤΕΕ Β Κύκλου - ΙΕΚ Νοσηλευτικής, μπορούν να φοιτήσουν στο Γ' Εξάμηνο σπουδών. Με επιπλέον μοριοδότηση δεύτερου πτυχίου.

Στους αποφοίτους Δ.ΙΕΚ  χορηγείται Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΒΕΚ). Οι απόφοιτοι δύναται να συμμετάσχουν σε εξετάσεις πιστοποίησης επαγγελματικής κατάρτισης, οι οποίες διεξάγονται από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) και οδηγούν στην απόκτηση διπλώματος επαγγελματικής ειδικότητας Βοηθού Νοσηλευτή επιπέδου 5

Το Δίπλωμα του ΙΕΚ είναι αναγνωρισμένο τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με βάση το Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων, ως Δίπλωμα Επαγγελματικής Ειδικότητας, Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, επιπέδου 5  (παρ. 1 του άρθρου 25 του ν. 4186/2013 (Α΄ 193), όπως τροποποιήθηκε από το ν. 4283/2014, σύμφωνα με το ΦΕΚ 189, άρθρο 12).
 
Δικαίωμα εγγραφής στο Α' εξάμηνο κατάρτισης έχουν οι απόφοιτοι Λυκείου, καθώς και οι απόφοιτοι ΕΠΑ.Σ, ΕΠΑΛ., ΤΕΛ/ΤΕΕ Β' Κύκλου Σπουδών, ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας.

Επικοινωνία : 2331351145, 6986623716, 6944726416


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ