Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δράμα 86 Vs Φίλιππος 28-26

Την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε η ομάδα της Δράμας καθώς επικράτησε μέσα στο «Κραχτίδης» με 28-26 επί του Φιλίππου Βέροιας φτάνοντας έτσι τους 4 βαθμούς.
Στο ξεκίνημα ο Φίλιππος είχε προβάδισμα δύο τερμάτων στο σκορ έχοντας σε εξαιρετική μέρα και τον Κριούτσκοφ. Μετά το πρώτο τέταρτο του αγώνα, οι Δραμινοί βρήκαν λύσεις επιθετικά και πέρασαν μπροστά στο σκορ. Το ημίχρονο έκλεισε με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 15-12 και τον τερματοφύλακά τους Λευτέρη Παπάζογλου να αποχωρεί με κόκκινη κάρτα από ένα πέναλτι που πραγματοποίησε.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Δράμας κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα που είχε δημιουργήσει στο πρώτο τριαντάλεπτο. Ο Φίλιππος Βέροιας αν και πάλεψε φιλότιμα, φτάνοντας σε κάποια σημεία του παιχνιδιού να μειώσει μέχρι τα δύο γκολ τελικά δεν κατάφερε τελικά να πάρει κάτι άλλο από το παιχνίδι πέρα από μια καλή εμφάνιση και πλέον στρέφει την προσοχή του στο μεσοβδόμαδο αγώνα με τον ΑΕΣΧ Πυλαίας. Από την άλλη οι γηπεδούχοι κρατούν τη δεύτερη νίκη και συνεχίζουν καταγράφοντας ένα αρκετά δυναμικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα.

Τα πεντάλεπτα: 1-2, 3-4, 6-6, 9-7, 11-8, 15-12 (ημχ.) 17-14, 19-15, 21-17, 23-19, 25-22, 28-26

Διαιτητές: Νάσκος-Χαρίτσος, Δίλεπτα: 5-3, Πέναλτι: 1/2-2/2, Κόκκινη κάρτα: Παπάζογλου Ε. 27.02 (επικίνδυνο παιχνίδι-δεν κρατήθηκε δελτίο)

ΔΡΑΜΑ 86 (Σάκης Βαλαβάνης):
Μπέτζιος, Παπάζογλου Ε., Σίνα, Χαϊτίδης 8, Τουνγκελίδης 4, Δέσπος, Παγωνίδης, Παπαδόπουλος 3, Κουρτίδης, Παπάζογλου Α. 4, Καφαντάρης 3, Βακκάς, Φραγκούλης, Θωμίδης, Κοβογλανίδης, Πολύδωρος 6.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Κώστας Τούτσης): Αρβανιτίδης, Κωστακίδης 9, Φιλόσογλου Β., Άγκοβιτς 1, Κριούτσκοφ, Παπαδόπουλος 3, Κουκουτσίδης 2, Μπαλτατζής 4, Φιλόσογλου Κ., Τριανταφυλλίδης 7, Τσαμήτρος, Στανκίδης, Ρίζος, Καραγιοβάνης, Πετρομελίδης, Κακαφίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ