Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Δίπλα στους πολίτες για να προσφέρουμε»!

Μ' αυτό το μήνυμα προς την κοινωνία συμμετείχε η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας στην ενημερωτική δράση που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Δημαρχείου. Άνδρες και γυναίκες της Ελληνικής και Δημοτικής Αστυνομίας έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα ευαισθητοποίησης των
πολιτών στο θέμα της σωστής τήρησης των μέτρων ατομικής προστασίας και υγιεινής, όπως η ορθή χρήση της μάσκας και των αντισηπτικών. Μάλιστα, λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση της Κεντρικής Μακεδονίας που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, μέσα από το facebook αναπαρήγαγε την εικόνα με την εξής λεζάντα:

«Αστυνομικοί, μαζί με φορείς της Βέροιας, συμμετείχαν σήμερα το πρωί στην ενημέρωση των πολιτών για την σωστή τήρηση των μέτρων και την προστασία της δημόσιας υγείας! Δίπλα στους πολίτες για να προσφέρουμε!».

2 σχόλια:

  1. Ειστε σιγουροι οτι η αστυνομια ειναι διπλα στον πολιτη;; Τοτε σταματηστε να γραφετε τον κοσμακη που δεν φορανε μασκες..Εγω προσωπικα δεν εχω δει ΕΝΑΝ αστυνομικο να φοραει μασκα.Γιατι αραγε;; μηπως επειδη η αστυνομια εχει ανοσια στον ιο;;
    Ας μου απαντησει καποιος παρακαλω.
    Ποτε αραγε θα σταματησει αυτη η κοροϊδια; δε βγαλατε αρκετα;; θελετε κι αλλα;; δεν πετυχατε ακομα τον σκοπο σας;;
    Κ παλι μπραβο Κούλη!!! Καλα τα καταφερες..Ερχετε κ η ωρα σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAI META NA SAS PERASOUME KAI 1 PROSTIMO!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ