Quantcast

http://picasion.com/

Ενημέρωση της Δημοτικής Αστυνομίας Βέροιας για τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα

Ενημέρωση για τα νέα μέτρα που ισχύουν από το πρωί της Παρασκευής 11 Σεπτεμβρίου και στην Ημαθία, κάνει από την πλευρά της η Δημοτική Αστυνομία Βέροιας. Η εν λόγω υπηρεσία του δήμου έχει στην αρμοδιότητά της τον έλεγχο για την τήρηση των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κωρονοϊού, από κοινού με την Ελληνική Αστυνομία. Η ανακοίνωση αναφέρει: Η Δημοτική Αστυνομία Βέροιας ενημερώνει σύμφωνα με τα νέα έκτακτα περιοριστικά μέτρα που αφορά και τον Νομό Ημαθίας, έχοντας υπόψη το ΦΕΚ 3870/10-09-2020, την Απόφαση Δ1α/Γ.Π.οικ.55962 τα εξής:

1. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους.

2. Από την υποχρέωση εξαιρούνται: α) τα άτομα για τα οποία η χρήση μάσκας δεν ενδείκνυται για ιατρικούς λόγους που αποδεικνύονται με τα κατάλληλα έγγραφα, όπως λόγω αναπνευστικών προβλημάτων και β) τα παιδιά ηλικίας κάτω των τριών (3) ετών.

3. Ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός ατόμων σε κάθε τραπεζοκάθισμα των επιχειρήσεων είναι τέσσερα (4) άτομα, εξαιρουμένης της περίπτωσης συγγενών πρώτου βαθμού, οπότε ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός ατόμων στα τραπεζοκαθίσματα αυξάνεται στα έξι (6) άτομα.

4. Εντός των ορίων των περιοχών, αναστέλλεται η λειτουργία των λαϊκών αγορών.

5. Εντός των ορίων των περιοχών, αναστέλλεται η πραγματοποίησης οποιωνδήποτε εκδηλώσεων διασκέδασης που συνεπάγονται την παρουσία κοινού.

6. Οι κανόνες για το ανώτατο όριο συμμετεχόντων σε δημόσιες ή κοινωνικές εκδηλώσεις σύμφωνα με το άρθρο πρώτο της υπό στοιχεία Δ1α/Γ.Π.οικ.52973/28.8.2020 κοινής απόφασης των Υπουργών Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Προστασίας του Πολίτη, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων,Υγείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού και Εσωτερικών «Ανώτατο όριο συμμετεχόντων σε δημόσιες ή κοινωνικές εκδηλώσεις και ειδικοί κανόνες λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος σε συγκεκριμένες Περιφέρειες, Περιφερειακές Ενότητες και Δήμους της Χώρας» (Β’ 3583), όπως εκάστοτε ισχύει, δεν θίγονται από την εφαρμογή της παρούσας απόφασης.

7. Η λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που βρίσκονται εντός των ορίων των περιοχών, απαγορεύεται από τις 12:00 τα μεσάνυχτα έως τις 7:00 π.μ.

Η παρούσα ισχύει από την 11η Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 6.00 π.μ. έως και την 25η Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 6.00 π.μ.

22 σχόλια:

  1. Να ενημερώσουμε κι εμείς από την πλευρά μας ότι κάποια στιγμή πρέπει να ψεκάσουν για τα κουνούπια κολλάμε και από εκεί GOVIT-19.
    Αλλά εδώ πρέπει να πληρώσουν ενώ με τις μάσκες εισπράττουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δλδ σε 14 μέρες δεν θα κολλάει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σέ 14 ἡμέρες θά ἔχῃ ὁλοκληρωθῇ ὁ ἐποικισμός τῆς Κεντρικῆς Μακεδονίας μέ τό τρίτο κῦμα ἰσλαμιστῶν λαθροεποίκων. Ἂν δέν ἔχῃ ὁλοκληρωθῇ ἢ ὑπάρξῃ νέο, τέταρτο κῦμα, ἡ ἰσχύς τῆς καταναγκαστικῆς μασκοφορίας - φιμωτροφορίας καί τῶν ἄλλων κατασταλτικῶν τῆς ἐλευθερίας ἀπανθρώπων μέτρω θά παραταθῇ._

      Διαγραφή
    2. ρε βελοπουλο θα λενε και θα κλενε

      Διαγραφή
    3. ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ! ΤΑ ΔΑΦΝΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!

      Διαγραφή
    4. Η ΠΛΑΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ.

      Διαγραφή
    5. Σοῦ ἔγραψα τά τηλέφωνα καί τά e-mail τῆς Εισαγγελίας Πρωτοδικῶν Βεῤῥοίας, σοῦ ὑπέδειξα καί πῶς γίνεται. Τί περιμένεις, ἀνώνυμε χαρδαλοχαφιέ;
      Kαί θά μᾶς ἀπαγορεύσῃς καί ν' ἀστειευώμαστε τώρα; Χαλάρωσε, καί τσάκω ἀνέκδοτο:
      Κοίτα μή πᾷς μόνος γιά τρέξιμο στό ἄλσος Παπάγου χωρίς νά φορᾷς ἐφαρμοστά φίμωτρο-μάσκα! Θά γεμίσῃς τήν Καλλιθέα καί ὅλη τήν Βέῥῥοια μέ ἰικό φορτίο! Ἅμα πᾷς γιά μπαλίτσα καί στενό μαρκάρισμα, δέν χρειάζονται οὔτε μάσκα-φίμωτρο οὔτε ἀποστάσεις, δέν κινδυνεύει ἡ δημόσια ὑγεία. Τό λένε οἱ εἰδικοί (ἀπό τά Lidl)._

      Διαγραφή
    6. ΕΣΥ ΤΟΣΟ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΝ ΧΑΤΧΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ ΘΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ;ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΕΣ;
      ΕΓΩ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΛΗΡΩΣ Μ ΑΥΤΟΝ ,Ή ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ,ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΔΕ ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ.ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ....

      Διαγραφή
    7. Ποιές ιδέες? Σε ποιες ιδέες αναφέρεσαι? Έγινε γιατρός και δεν το ξέρουμε? Έχουν καμία επιστημονική βάση οι αρλούμπες που γράφει εδώ μέσα επί παντός επιστητού? Ή μήπως έχει πάρει εργολαβία το κίνημα τών ψεκασμένων? Η μήπως η άποψη του μετράει περισσότερο από τις απόψεις επιστημόνων? Μήπως να μηδενίσουμε και τους γιατρούς γιατί ο συγκεκριμένος και μερικές χιλιάδες ομοίοι του έχουν το ακαταλόγιστο?

      Η πλάκα έχει και τα όρια της. Ειδικά όταν μιλάμε για άκρως σοβαρά θέματα υγείας. Από τη μία οι επιστημονικές απόψεις ιατρών όλου του κόσμου και από την άλλη οι αρλούμπες αλμπάνιδων. Διάλεξε πλευρά.

      Διαγραφή
    8. Υποχρεωτική χρήση μάσκας στην Ευρώπη:

      Στην Γαλλία πάνω από τα 11.
      Στην Αγγλία πάνω από τα 12.
      Στο Βέλγιο πάνω από τα 12.
      Στην Γερμανία πάνω από τα 15.
      Στην Ελβετία καθόλου.
      Στην Σουηδία καθόλου.
      Στην Νορβηγία καθόλου.
      Στην Ολλανδία καθόλου.
      στην Ρωσία καθόλου.
      Στην Πολωνία καθόλου.

      Kαί κἄποιοι ἐπιμένετε νά παριστάνετε ὅτι δῆθεν ἡ ἐπιστήμη ἀπεφάνθη ὑπέρ τῶν μασκῶν. Πάψτε τά ψέμματα ἐπί τέλους! Γίνεστε καταγέλαστοι, δέν τό καταλαβαίνετε;

      Διαγραφή
    9. Ρε καλώς τον αλπάντη. Πάλι δίνει "ιατρικές" συμβουλές με το ακαταλόγιστο? Εσύ να δείς τί γίνεσαι!

      Διαγραφή
    10. ΑΣ'ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΟ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΤΟΥ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΣΕΝΑ!

      Διαγραφή
  3. προστιμο αυτοι , μηνυσης εμεις

    Άρθρο 306 - Ποινικός Κώδικας - Έκθεση

    1. Όποιος εκθέτει άλλον και έτσι τον καθιστά αβοήθητο, καθώς και όποιος με πρόθεση αφήνει αβοήθητο ένα πρόσωπο που το έχει στην προστασία του ή που έχει υποχρέωση να το διατρέφει και να το περιθάλπει ή να το μεταφέρει, ή ένα πρόσωπο που ο ίδιος το τραυμάτισε υπαίτια, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών.

    2. Αν η πράξη προκάλεσε στον παθόντα: α) βαριά βλάβη στην υγεία του, επιβάλλεται κάθειρξη μέχρι δέκα ετών· β) το θάνατό του, επιβάλλεται κάθειρξη τουλάχιστον έξι ετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέν γίνεται τίποτε μέ τέτοιες μηνύσεις, δυστυχῶς. Πρέπει ν' ἀποδείξῃς ὅτι σοῦ προεκλήθη πρόβλημα, δηλαδή πρῶτα νά εἶσαι παθών καί ἔπειτα, ἀφοῦ γείνῃ τό κακό καί μετά, νά ὑποβάλῃς μήνυσι. Τά μέλη τῆς σατανοκινήτου κυβερνήσεως καί οἱ βουλευτές χαίρουν ἀσυλίας, πού ἀποκλείεται ν' ἀρθῇ, γιά δέ τούς ἄλλους ἡ δικάσιμος θά ὁριστῇ σέ 4-5 χρόνια. Φέξε μου, καί γλίστρησα δηλαδή._

      Διαγραφή
    2. Εγκληση και οχι μηνυση, ως οριζει η Ποινικη Δικονομια.

      Διαγραφή
    3. Σωστά, εὐχαριστῶ γιά τήν διόρθωσι._

      Διαγραφή
  4. Ευτυχως δηλ που λογω του κοροϊδοιου κινηθηκε κ η Δημοτικη αστυνομια, γιατι αλλιως τους εβλεπα καθε τοσο να καθονται στο παρκο της ελιας να πινουν καφε η να τρωνε να περασει η ωρα..😕
    Αρε Κουληηηη, ευτυχως που εβγαλες κ τη νομοθεσια να φοραμε μασκες να κυκλοφορουμε σαν τον Ζορο..το μοναδικο που μας λειπει τωρα ειναι η κάπα κ το ξιφος κ να σκυψουμε να μας γαμ...μπίίίίίίίπ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εν μέσω καραΝτινας οι λαϊκές ήταν ανοιχτές με μέτρα... ρώτησε κανείς αυτούς τους ανθρώπους που δουλεύουν για το μεροκάματο αν μπορούν να ταισουν τις οικογένειες τους; Θα τους αποζημιώσει κάνεις οεο ; Και εκτός αυτό η παραγωγή που ήταν για πούλημα τι θα γίνει θα πάει στα σκουπίδια τόσος κόπος τόσα λεφτά των αγροτών ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχ καλε μου ανθρωπε, τους νοιαζει νομιζεις;;
    Δεν τους νοιαζει ουτε αν πεθανουμε απο το ιο ουτε τπτ αλλο κ αυτο αποδεικνυεται κ απο τα λεγομενα σου που συμφωνω απολυτα..Δεν τους νοιαζει τπτ γιατι ολοι τους ειναι πουλημενοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θέλουν να φτάσουν τα ποσοστά του Συριζα επι Αλαβάνου,στην ΝΔ.
    Θα τα φτάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ