Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κάντε το επόμενο βήμα στο digital marketing της επιχείρησής σας!

Η Improver Communications παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ψηφιακού marketing και επικοινωνίας, με μεγάλη εξειδίκευση στα social media. Σχεδιάζουμε, παρακολουθούμε και ενημερώνουμε με αμεσότητα την εταιρική παρουσία στα social media, υλοποιούμε καμπάνιες προώθησης B2Β
(business-to-business) ή B2C (business-to-consumer). Βελτιώνουμε το προφίλ, βρίσκουμε τους followers! Δημιουργούμε περιεχόμενο, αυξάνουμε την απήχηση!  Δημιουργούμε ιδέες, βρίσκετε πελάτες!

Δημιουργία περιεχομένου 
Επιλέγουμε τις κατάλληλες λέξεις και βελτιώνουμε την επικοινωνία σας. Ταυτόχρονα με τη χρήση οπτικοαουστικού υλικού (photo & video) δημιουργούμε δημοσιεύσεις υψηλής αισθητικής και κύρους.

Digital advertising 
Τα Digital Ads είναι δυναμικά εργαλεία διαφήμισης που προσελκύουν νέους επισκέπτες στον ιστότοπό σας, αυξάνουν τις πωλήσεις και τις τηλεφωνικές κλήσεις που δέχεστε, καθώς και ενισχύουν την αφοσίωση των πελατών σας. 

Email marketing
Με τη χρήση εξειδικευμένης πλατφόρμας email marketing οργανώνουμε τις υπάρχουσες λίστες επαφών των νυν και εν δυνάμει πελατών, με στόχο να επικοινωνήσουμε απευθείας μαζί τους προωθητικά email με καλαίσθητο, άκρως επαγγελματικό τρόπο και πολλές δυνατότητες παρακολούθησης στατιστικών στοιχείων της καμπάνιας (analytics).


Για περισσότερες πληροφορίες 

στοιχεία και φόρμα επικοινωνίας: 


ή στο messenger: 






Η Improver Communications αποτελείται από ένα ευρύ δίκτυο in-house και freelance συνεργατών προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων. Βασικός παράγοντας της διαρκούς μας εξέλιξης είναι η απάντηση στο χρόνιο πρόβλημα των εταιρικών πελατών: αλλού για το design, αλλού για τη φωτογράφιση, αλλού για την εκτύπωση, αλλού για το digital marketing, αλλού, αλλού, αλλού... Στην Improver Communications γίνονται όλα ΕΔΩ και εσείς δεν χάνετε πλέον ούτε μισή εργατοώρα, να ψάχνετε και να συντονίζετε κάτι που (στο κάτω-κάτω) δεν είναι η δουλειά σας. Εμείς είμαστε ΕΔΩ για εσάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ