Quantcast

http://picasion.com/

Διαφωνίες, ενστάσεις και εσωστρέφεια στον ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας

Δεν φαίνεται να διανύει και τις καλύτερες ημέρες του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ημαθία. Ο ΣΥΡΙΖΑ, ένα χρόνο μετά την βαριά ήττα του στο νομό από τη ΝΔ με 41,92% (33.787 ψήφους) έναντι 26,98% (21.742 ψήφους), βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι, μιας και το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα
βρίσκεται σε φάση... ενστάσεων, διαφωνιών και εσωστρέφειας. Αφορμή για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί είναι η ένσταση που έχει υποβάλλει ο Άγγελος Τόλκας εις βάρος της Φρόσως Καρασαρλίδου. 

Ο πρώην υφυπουργός, έχοντας το δικαίωμα από τον νόμο, προσέφυγε στο εκλογοδικείο ζητώντας την επανακαταμέτρηση των σταυρών, μιας και η διαφορά μεταξύ των δύο «συντρόφων» ήταν μόλις 23 ψήφοι. Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί στις αρχές Οκτωβρίου, με το αποτέλεσμα να κρίνει πολλά για την μετέπειτα πορεία του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, οι τελευταίες δύο συνεδριάσεις της Νομαρχιακής Επιτροπής στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στον Άγιο Αντώνιο ήταν πολύ έντονες. Διαφωνίες, αντεγκλήσεις και γενικότερα ένα κλίμα εσωστρέφειας που δεν συνάδει με κόμμα που φιλοδοξεί να αναλάβει και πάλι την εξουσία του τόπου. 

Για τους «παροικούντες την Ιερουσαλήμ», η κατάσταση μπορεί να αλλάξει μόνο με πολιτική παρέμβαση εξ Αθηνών. Η «Κουμουνδούρου» φαίνεται πως είναι ενημερωμένη για τις τρέχουσες εξελίξεις στην Ημαθία και για τον λόγο αυτό, το επόμενο χρονικό διάστημα, ενδέχεται να επισκεφθεί τη Βέροια, στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού.

12 σχόλια:

  1. Όταν ξεβαψει το πράσινο γίνεται ροζ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι βέβαια ! Τα όνειρά μου κόκκινα τα όνειρά σου άσπρα , ρούχα μαζί που πλύθηκαν κι έχουμε γίνει ροζ

      Διαγραφή
  2. Κάποιο λάθος κλίνατε , επανακαταμέτρηση έγινε πέρισυ δίχως την παρουσία της Καρασαρλίδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσωστρέφεια στον ΣΥΡΙΖΑ και τι σχπεση π έχει ο Τόλκας με τον ΣΥΡΙΖΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χα χα χα χα καιρο ειχα να γελασω τοσο δυνατα, είπε ο γάιδαροσ τον πετεινό κεφάλα , τι λενε βρε τα βολεμενα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΣΟΚ, ΚΙΔΗΣΟ , ξανά ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ,ΣΥΡΙΖΑ , η επόμενη μεταγραφή ? τώρα που θα μείνει ελεύθερος θα διαλέξει ομάδα για πρωτάθλημα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και οι δύο αδιάφοροι.
    Και οι δύο πολιτικοί χωρίς έργο και ουσία.
    και οι δύο χωρίς μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αρκετά με τους "πολιτικούς γυρολόγους - κομίτες της πολιτικής". Ο κόσμος τους βαρέθηκε. Ας δουλέψουν και λίγο για να ζήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά το πάτε Συριζακια πάσης προσελεύσεως!!!!!! στις επόμενες εκλογές σίγουρα θα μείνετε και εκτός βουλης..... νούμερα εεεεεε νουουουμεραααααα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την Κυβερηση...βλεπω καναλια καλοπληρωμενα με πλουσιο ρεπερτοριο οπως αυτο που μαζευτηκαν αγορακια και κοριτσακια και ουδετερα και ξεκατινιαζουν ο ενας τον αλλον..τι πρωτυπο θεε μου. Επισης βλεπω να μειωνεται η ανεργια προς το 20%. Βλεπω τους συνταξιουχους να δικαιωνονται απο τα δικαστηρια που κανανε..τι δλδ να παρουν ολα τα αναδρομικα;;;; και τα καναλια ποιος θα τα πληρωσει;;; Βλεπω παντου μπουλντοζες να γκρεμιζουν το Ελληνικο και να χτιζονται Ουρανοξιστες. Βλεπω τα νοσοκομεια να ειναι γεματα με καλοπληρωμενους γιατρους και οι πτερυγες οι καινουργιες του ης Βεροιας με καινουργια μηχανηματα ...Ετσι ρε αδελφε ...να βλεπουμε ασπρη μερα. Το σπουδαιοτερο δε ...τι να το κανουμε τοσο Αιγαιο ;;;; να καταναλωνουμε καυσιμα για τα πλοια τζαμπα και βερεσε για να το φυλαμε το Αιγαιο...ας παρουν και οι γειτονες να εχουν αυτη τον νταλκα αυτο...εεε τι λετε;;;; καλα δεν παμε;;;

      Διαγραφή
  9. protino h karasarlidou na paei na plini kanena piato kai na katharisi kamia patata , den kani tipota.......... mono na isprati to misto tis .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ