Quantcast

http://picasion.com/

Δεν συμμετέχουν στην απεργία τα μαγαζιά της Βέροιας

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε το ΣΙΚΚΕΔ, με την οποία ενημερώνει πως ο κλάδος δεν θα συμμετέχει στην απεργιακή κινητοποίησης που θα γίνει από τις 16 έως και τις 22 Σεπτεμβρίου. Διαβάστε αναλυτικά: «Με αφορμή τα δημοσιεύματα και τις ανακοινώσεις που αναφέρονται σε επικείμενη
απεργιακή κινητοποίηση στον Κλάδο της Εστίασης από τις 16 έως και τις 22 Σεπτεμβρίου, το Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών Κέντρων Διασκέδασης & Ψυχαγωγίας Βέροιας θα ήθελε να ενημερώσει τα μέλη του και το κοινό ότι ουδέποτε έλαβε τέτοια απόφαση και δεν σχετίζεται καθόλου με αυτά».

10 σχόλια:

  1. Λογικά χορτασμενοι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι και να κάνετε θα κλείσουν πολλά μαγαζιά φέτος. Γίνατε πάρα πολλοί και δεν προσφέρετε στην εθνική οικονομία. Δεν παράγετε τίποτα και περιμένετε να ζήσετε από τα λεφτά των άλλων. Δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί αυτό. Δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΠΩΣ ΖΕΙΣ; ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΙΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ . ΟΥΦΟ!!

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή και όσοι π.χ ασχολούνται με τον πολιτισμό δεν παράγουν, ζούνε με τα λεφτά των άλλων. Μιζέρια για άλλη μια φορά...

      Διαγραφή
    3. Σου λέει κάτι που είναι η πραγματικότητα. Ειδικά για μία πόλη μή τουριστική. Εάν δεν μπορείτε να το καταλάβετε αυτό δεν σας φταίει αυτός που το επισημαίνει αλλά εσείς που δεν το καταλαβαίνετε.

      Διαγραφή
    4. Στον Ανώνυμο 12:04.
      Εσείς πάντως δεν ασχολείστε με τον πολιτισμό, το αντίθετο μάλιστα. Άρα μην τον πιάνετε στο στόμα σας. Ο πολιτισμός θα σωθεί χωρίς εσάς, θα τον σώσουμε εμείς.

      Διαγραφή
  3. Προφανώς εννοώ ότι αλλάζει το παραγωγικό μοντέλο της χώρας και σε αυτό δεν διαφαίνεται η συμμετοχή ανάλογων επιχειρήσεων. Εσάς δεν σας πονηρεύουν τα απαγορευτικά μέτρα λειτουργίας σας ακόμη και για τη μεταμεσονύχτια διασκέδαση, τότε δεν μπορείτε να καταλάβετε τι έρχεται, ή μάλλον τι ήρθε. Η νύχτα πέθανε με όλα τα παράλογα επακόλουθά της.
    το μήνυμα δεν είναι μομφή, αλλά παρουσίαση μια άσχημης κατάστασης που ήρθε για να μείνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βάλτε κανένα ένσημο στους εργαζόμενους σας ρε μαγαζάτορες και μετά μιλήστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κόψτε καμιά απόδειξη και αφήστε κανένα πεζοδρόμιο και για εμάς.
    Καταλάβατε γιατί δεν έχετε τη συμπαράσταση του κόσμου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ