Quantcast

http://picasion.com/

Χαρδαλιάς: Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στους μαθητές χωρίς μάσκα

Εκτός τάξης θα μένουν οι μαθητές που δεν φορούν μάσκα στο σχολείο, ξεκαθάρισε η κυβέρνηση διά του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, κατά την τακτική ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας. Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το αν θα υπάρχει τιμωρία στους μαθητές που θα πηγαίνουν στο σχολείο χωρίς να φορούν μάσκα, ο κ. Χαρδαλιάς είπε ότι δεν θα υπάρχει τιμωρία, αλλά δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε εκείνους τους μαθητές που δεν φορούν μάσκα. Ο υφυπουργός προανήγγειλε Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που θα ορίζει αναλυτικά τους όρους λειτουργίας των εκπαιδευτικών δομών.

Όπως είπε, θα εκδοθεί εντός των επόμενων ωρών και τους σταλεί άμεσα, εξηγώντας αναλυτικά τι θα ισχύει στα σχολεία, φροντιστήρια, κέντρα γλωσσών και βιβλιοθήκες, σχετικά με τη χρήση μάσκας και τη λειτουργία των κυλικείων.

«Στόχος μας είναι να προστατεύσουμε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, γενικά όλη την εκπαιδευτική κοινότητα», είπε ο υφυπουργός.

Σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά, στις 6 Σεπτεμβρίου ενεργά στην Ελλάδα ήταν 3.978 κρούσματα. Συνολικά 1.395 ασθενείς έχουν πάρει εξιτήριο από νοσοκομείο, ενώ άλλοι 5.867 ανάρρωσαν κατ' οίκον.

Στις πύλες εισόδου, από την 1η Ιουλίου έως και τις 6 Σεπτεμβρίου είχαν γίνει 451.908 έλεγχοι σε σύνολο 3.53.035 εισερχομένων στη χώρα. Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ήταν 972.

Αναφερόμενος στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων, ο υφυπουργός εξήγησε πως στο διάστημα από 31 Αυγούστου έως και 6 Σεπτεμβρίου έγιναν 36 έλεγχοι και διαπιστώθηκαν τρεις παραβάσεις.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται σε όλη την Επικράτεια, συμπλήρωσε ο κ. Χαρδαλιάς, τονίζοντας την ανάγκη να τηρούνται οι κανόνες και τα πρωτόκολλα στις ΜΦΗ, γιατί, όπως είπε, πρέπει να προστατεύσουμε τους ηλικιωμένους, καθώς διατρέχουν άμεσο κίνδυνο, περισσότερο από όλους.

15 σχόλια:

  1. Καλό είναι ως γονείς να δώσουμε το παράδειγμα στα παιδιά μας και να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας και την αξιοπρέπειά μας στον αγιασμό. Ο,τι και αν πιστεύει κανείς, ας μην βάζει το παιδί του να κάνει πράγματα για λογαριασμό του (όπως να πάρει λάφυρο τις μάσκες άλλων). Το σχολείο είναι για τα παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1 + 1 = 4 ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να αγιασει το στομα σου Χαρδαλια με τους ψεκασμενους που εχουμε μπλεξει αναμεσα μας οσοι δεν θελουν στα σπιτια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ ο μη ψεκασμενος... Στέκεις καλά στα μυαλά σ .... Τρομάρα σ

      Διαγραφή
    2. ουυυυυυυ μια χαρα ειμαι εσυ να προσεξεις να φιλτράρεις τις τερατώδεις θεωρίες που διακινούνται μέσω του διαδικτύου, το οποίο λειτουργεί ως επιταχυντής του ψεκασμού καταλαβες ? αλλα που μυαλο να σου εχει μεινει καημενε

      Διαγραφή
    3. ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΚΟΣ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ Ή ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΣΙΡΑΚΙ. ΔΙΑΛΕΞΕ....

      Διαγραφή
    4. Εντωμεταξύ οι ψεκασμένοι πριν δυο τρία χρόνια ήταν αυτοί που φορούσαν μάσκες για τους ψεκασμούς!!
      Φυσικά και τότε, όπως και σε κάθε συνομοσιολογικό σενάριο, όλα τα επιχειρήματα ήταν βασισμένα σε βίντεο του γιού τιούμπ και σελίδες στο φβ.

      Διαγραφή
    5. Αυτός είναι κομμουνιστής, δεν πιστεύει περί αγιασμού.

      Διαγραφή
    6. Λυπαμαι που θα σε απογοητευσω αλλα δεν ειμαι στοκος , ουτε τσιρακι κανενος εσυ εισαι ψεκασμενος αγραμματος φιλε μου

      Διαγραφή
  4. 1 SYN 1 = 11 TI MOU THYMHZH ,,TON KOULH TON GROUSOUZH AFORIZMENO ,KERAMEOS AFORIZMENH ,XARDALIA AFORIZMENO,,DYLADH OLOI H KYBERNISH EINE A F O R I Z M E N H,,=KATARAMENOI ALIMONO TOUS ,PIGE KINA MAS EFERE KORONOHO PHGE THRAKH PESANE OI PROSFIGES PIGE EUHA PLIMHRES SIZMOUS KATAPONTIZMOU ,O ATHEOS ,,,KAI PERIMENETE NA PAH KALLA H ELLADA OXH METIPOTA TA XYROTERA ERXONTAI,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά αδερφέ έχω παθει πλακα με την επιχειρηματολογία. Μπράβο.

      Διαγραφή
    2. Αμαρτωλε ? Ψηφισε Χρυση Αυγη τι ? δεν εχει ? Ε τοτε Συριζα κοντα ειναι

      Διαγραφή
  5. Άκου τι σκέφτηκαν τα τζιμάνια του κράτους, δεν θα επιτρέπεται η είσοδός και δεν θα τιμωρούνται οι μαθητές. Το τι δούλευα έχουν να ρίξουν στους καθηγητές δεν περιγράφεται. Τα παιδιά από τη φύση τους αντιδρούν, ο εξαναγκασμός και η αστυνόμευση, μαζί με την ατιμωρησία, θα δημιουργήσει χάος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ιατρική τρομοκρατία= νέος τύπος ολοκληρωτισμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πουλάει ο τρόμος και ο πόνος ... μεγάλη μπίζνα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ