Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κινητοποίηση για οικονομική στήριξη στην οικογένεια που κάηκε το σπίτι της!

Με μεγάλη αγωνία παρακολούθησε ολόκληρη η Βέροια, την πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής 12 Σεπτεμβρίου σ' ένα σπίτι στην οδό Εδέσσης (δείτε εδώ). Δυστυχώς, η οικεία έγινε παρανάλωμα του πυρός, με την οικογένεια από την μια στιγμή στην άλλη να
βρίσκεται στο δρόμο... Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, εδώ και μερικές ώρες έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία στο διαδίκτυο για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας. «Μια οικογένεια έμειναν χωρίς κατοικία λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους. Κάνουμε μία προσπάθεια να στηρίξουμε οικονομικά την οικογένεια και όποιος μπορεί να συνεισφέρει με μια κατάθεση στον εξής λογαριασμό» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος του ΠΑΟΚ. Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει, μπορεί να καταθέσει το ποσό της αρεσκείας του στον παρακάτω λογαριασμό:

GR0701722430005243055527448
Τράπεζα Πειραιώς, Μάλλιαρης Παναγιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ