Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φιλική νίκη του Ηρακλή επί της Νίκης Αγκαθιάς - Δηλώσεις Χριστοφορίδη

Με κεκτημένη φόρα από την πεντάρα απέναντι στον Σμυρναϊκό Βαθυλάκκου, ο Ηρακλής νίκησε με 3-0 τη Νίκη Αγκαθιάς στο γήπεδο των Αμπελοκήπων. Η ομάδα του Γιώργου Ακριτόπουλου κυριάρχησε από το 24ο λεπτό της αναμέτρησης και μετά και έδειξε ότι αρχίζει να βρίσκει τα πατήματά της, ένα μήνα περίπου πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 15΄, όμως το σουτ του Καλογιαννίδη βρήκε στο δοκάρι. Εννιά λεπτά μετά ο Ηρακλής ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Παναγιωτίδη από την άσπρη βούλα. Το 2-0 ήρθε στο 32΄ με τον Μάντικα, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Κανακούδης από το σημείο του πέναλτι στο 60΄.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής: Πέππας, Παπαϊωννου, Μετάι, Παναγιωτίδης, Κοντέων, Κανακούδης, Παπαδημητρίου, Μαγκούτης, Πουρτουλίδης, Τσίτας, Μάντικας.

Έπαιξαν και οι: Αθανασίου, Αποστόλου, Καρακίτσιος, Φουρκιώτης, Χατζηπαναγής, Βαλσαμάς, Γ. Παπαδόπουλος, Κοβάτσης, Ιορδανίδης, Πιπερτζής, Εμμανουηλίδης.

Νίκη Αγκαθιάς: Ιωαννίδης, Μωυσίδης Γ., Καλυβιώτης, Τσιούχας, Ράδης, Τσουχάι, Βασσάρας, Κυριαλάνης, Καλογιαννίδης, Ζυκερίδης, Κωστογλίδης

Έπαιξαν και οι: Πάνου, Μπανταλαμάς, Δημητριάδης, Παπαδόπουλος, Καραγιάννης, Ευθυμίου, Τερζής, Σεραφιμίδης, Αβράαμ, Γκιλιόπουλος, Μωυσίδης Ν.

Ο προπονητής της Νίκης Αγκαθιάς, Δημήτρης Χριστοφορίδης δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Είμαστε σε στάδιο προετοιμασίας. Είμαστε μια ομάδα καινούργια που σχεδόν χτίζεται από την αρχή. Πρέπει να έχουμε υπομονή, να δουλεύουμε συνεχώς, μας ενδιαφέρουν να κάνουμε δυνατά φιλικά για να δούμε τις δυνατότητές μας. Είμαι ευχαριστημένος από το πώς δουλεύουν τα παιδιά. Θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε τις αδυναμίες για να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του Πρωταθλήματος. Στόχος μας είναι η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Ηρακλή και στον φίλο μου τον Γιώργο Ακριτόπουλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ