Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ακριτίδης: «Το δυστύχημα του Παντελίδη έγινε κάτω από το σπίτι μου»

Πάνε 5 χρόνια περίπου από την ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην παραλιακή σε ηλικία 33 ετών. Ο Βεροιώτης τραγουδιστής Χάρης Ακριτίδης, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Espresso» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον λαϊκό τραγουδιστή, τονίζοντας πως ο

ίδιος ήταν από τους πρώτους που έφτασε στον τόπο του τραγικού δυστυχήματος. «Το δυστύχημα έγινε κάτω από το σπίτι μου. Ήμουν από τους πρώτους που βρέθηκαν στο σημείο. Πάγωσα. Τρόμος. Δεν θέλω να τα θυμάμαι. Από την άλλη, ο γιος μου ήταν ο μετρ του στο κέντρο διασκέδασης όπου θα εμφανιζόταν. Συνεπώς το ζήσαμε δύσκολα στο σπίτι μας. Με τον Παντελή είχαμε γεννηθεί την ίδια μέρα, καλό παιδί, με ευγένεια και ταλέντο απέραντο. Ερχόταν στα μαγαζιά όπου τραγουδούσα, πριν γίνει φίρμα, και πάντα του έδινα το μικρόφωνο. Του άρεσε να τραγουδά Νότη Σφακιανάκη. Όταν έγινε διάσημος, συνέχισε να με τιμά στις πρεμιέρες, κι έχουμε περάσει βράδια με πολλά γέλια και ιστορίες» ανέφερε ο Χάρης Ακριτίδης.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ο επιχειρηματίας Κώστας Μπερτάκης τον ειδοποίησε για το τροχαίο, ο οποίος βρισκόταν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για τα διαβατήρια του Παντελή Παντελίδη και του Αντώνη Ρέμου για την περιοδεία τους στην Αυστραλία. Και λίγα μέτρα πιο μακριά ο 33χρονος τραγουδιστής ήταν νεκρός.

Θυμίζουμε πως ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στις 18 Φεβρουαρίου 2016 σε τροχαίο δυστύχημα σε ανισόπεδο κόμβο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ οδηγούσε ένα πολυτελές αυτοκίνητο, το οποίο έφυγε από την πορεία του, προσκρούοντας στις προστατευτικές μπάρες. Αφού οι τεχνικοί της τροχαίας τον απεγκλώβισαν από το όχημα, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ