Quantcast

http://picasion.com/

Συλλήψεις εμπόρων ναρκωτικών στην Ημαθία - Καλλιεργούσαν δενδρύλλια κάνναβης

Συνελήφθησαν προχθές (10 Σεπτεμβρίου 2020) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς και του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, τέσσερις ημεδαποί άνδρες, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες
ενέργειες των αστυνομικών, διαπιστώθηκε ότι ο ένας από τους συλληφθέντες μαζί με ακόμα έναν συνεργό του, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, καλλιεργούσαν σε αγροτική δασώδη περιοχή 17 δενδρύλλια κάνναβης με ύψος από 2,5 έως 3,5 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Στον παραπάνω χώρο εντοπίστηκαν και οι υπόλοιποι 3 από τους συλληφθέντες, όπου στην κατοχή του ενός βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Επιπλέον κατασχέθηκε ποσότητα φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης συνολικού βάρους 7 κιλών και 350 γραμμαρίων.


1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ