Quantcast

http://picasion.com/

Γκυρίνης σε Κεραμέως: Να μην ανοίξουν τα σχολεία της Αλεξάνδρειας

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας, μετά τη λήψη ειδικών περιοριστικών μέτρων από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, λόγω Covid-19 στους Νομούς Πέλλας, Πιερίας, Κιλκίς, Ημαθίας και κατά συνέπεια και στο Δήμο Αλεξάνδρειας έστειλε επιστολή στην κα Νίκη Κεραμέως, Υπουργό Παιδείας και ζητά
την αναστολή λειτουργίας των Σχολικών Μονάδων στα όρια του Δήμου, για δύο εβδομάδες, (από 11-9-2020 έως 25-9-2020) ως μέτρο πρόσληψης κατά του κορωνοϊού και αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου της δημόσιας υγείας.

Πηγή

15 σχόλια:

  1. YSTERA FTEH O MARKOULHS AMA FONAZH ?? DEN SAS ARESH OTAN MYLAH ,,,TO KSANAEGRAPSA O BORIATSIDHS KYMATE TON YPNO TOU DIKEOU ,,KAI EKTOS TON MARKOULH , KYMOUNTE KAI OLOI OI ALOI ,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oντωσ η κατασταση με τα σχολεια ειναι τραγική. Και ήθελαν να ανοίξουν τα σχολεία απο 7 του μήνα,χωρίς καθαρίστριες,χωρίς εκπαιδευτικούς ,χωρίς οργάνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΕΑΥΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ,ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δινει εξετασεις ο Πανος και παιρνει αριστα.Δαγκωτο και για την τριτη τετραετια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπραβο στον δημαρχο Αλεξανδρειας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ti krazete Ton dimarxo verias thn euthini thn exei h antidimarxos kai ta paei ekseretika me arista to 10 10 !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αφού και η Βέροια έχει υψηλό επιδημιολογικό φορτίο, τα σχολεία γιατί επαναλειτουργούν; Γιαν να ρισκάρουν μήπως την υγεία των μαθητών και των εκπαιδευτικών και όλων των πολιτών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ....Υψηλά επιδημιολογικο φορτιο...θεωρουνται τα 7 κρουσματα στην Ημαθια?

      Διαγραφή
    2. 198 φιλε έχει η Ημαθία από την αρχή μέχρι σήμερα

      Διαγραφή
    3. Για τον Ανώνυμο που θεωρεί λίγα τα 7 κρούσματα ας μάθει ότι ο ημερήσιος αριθμός δεν είναι σταθερός. Είχαμε φτάσει και τα 15 κρούσματα εάν θυμάται ενώ επίσης μην αγνοεί τις εστίες κρουσμάτων που έχουν δημιουργηθεί π.χ. εργοστάσια, καταστήματα εστίασης που κατά καιρούς έκλεισαν για απολύμανση κλπ.

      Διαγραφή
    4. Φίλε, σιγή ιχθύος από τον ανώνυμο 11/9/20-11μμ φαίνεται συνειδητοποίησε ότι η υποτίμηση της κατάστασης δεν είναι λύση.

      Διαγραφή
  8. Ο δημαρχος να ζητησει να μπορουμε να κραταμε σπιτι τα παιδια μας χωρις απουσιες! Μας αναγκαζουν να τα στειλουμε και να παιζουμε με την υγεια τους! Ποιος θα μας προστατεψει; Τα παγουρινα; Ντροπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα σχολεια θα λειτουργησουν γιατι δεν τους ενδιαφερει η υγεια κανενος ανθρωπου,απλα πρεπει να γινει σωστα το τελετουργικο τους, ξερουν αυτοι,δε χρειαζεται να ξερουν και οι αλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στα σχολεια δεν κολλαει,στις λαικες κολλαει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ