Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτόματη Τέντα Αυτοκινήτου Centrale από την CarTents.gr

Γνωρίστε την 1η Αυτόματη Τέντα Αυτοκινήτου
All-in-One στον κόσμο. Μία ανθεκτική τέντα που προστατεύει το αυτοκίνητο σας από φθορές, ατυχήματα και υψηλές θερμοκρασίες το καλοκαίρι.
Εγκεκριμένο Ιταλικό προϊόν υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας. Η απόλυτη προστασία του αυτοκινήτου σας για όλο το χρόνο από την Αυτόματη Τέντα της Ιταλικής εταιρείας Centrale, πλέον στην Ελλάδα από την Cartents.gr. Προστατεύει το αυτοκίνητο σας από φθορές λόγω υψηλής θερμοκρασίας, διατηρεί το εσωτερικό του αυτοκινήτου δροσερό, προστατεύει από ατυχήματα όπως σοβάδες, αντικείμενα και από χαλάζι. Είναι πολύ εύκολο στην εγκατάσταση, με αυτόματο χειριστήριο και ειδικούς αντικλεπτικούς ιμάντες. Είναι εξαιρετικά εύκολο στο καθάρισμα και ελαφρύ στη μετακίνηση και τοποθέτηση.

Τέντα τεσσάρων εποχών για οχήματα

- Εμπλουτίστε τις υπαίθριες δραστηριότητες σας την άνοιξη.

- Προστατέψτε την οικογένειά σας από υψηλές θερμοκρασίες μέσα στο αυτοκίνητο.

- Κρατήστε το αυτοκίνητό σας καθαρό από πεσμένα φύλλα και περιττώματα πουλιών.

- Προστατέψτε το αυτοκίνητό σας από χιόνι, χαλάζι και πάγο.


ΠΛΗΡΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Οι μαλακές βάσεις τοποθέτησης προστατεύουν την επιφάνεια του αυτοκινήτου σας από γρατζουνιές κατά την τοποθέτηση. Το προϊόν έχει κατασκευαστεί λαμβάνοντας υπόψην όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας αλλά και προστασίας του αυτοκινήτου σας. Προστατεύουμε την ιδιοκτησία σας με κάθε τρόπο!

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΝΕΜΟΥΣ

Δημιουργήθηκε με στόχο την προστασία του αυτοκινήτου σας. Ειδικός σχεδιασμός για την προστασία του αυτοκινήτου σας ακόμα και στους πιο ισχυρούς ανέμου. Τα 6 (έξι) αντιανεμικά σχοινιά με γάντζους εγγυώνται τη σταθερότητα της τέντας κάτω από αντίξοες συνθήκες ανέμων, χωρίς να προκαλούν φθορά στο όχημα σας

Μία Φόρτιση - Μακροχρόνια Χρήση

- Χρησιμοποιεί 3 μπαταρίες λιθίου 18650

- Εισαγόμενο Iταλικό κύριο σύστημα ελέγχου

- ΜΕ ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Μάθετε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα της CarTents στη διεύθυνση www.cartents.gr ή καλέστε μας στο 2331 504 375 & 699 610 9500.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ