Αυγενάκης: Σύντομα παρουσία κόσμου στα γήπεδα

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, εκτίμησε ότι παρά τις δύσκολες συνθήκες με τον κορονοϊό, σύντομα θα μπορεί να επιτραπεί η παρουσία οπαδών στις κερκίδες των ελληνικών γηπέδων. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο Αυγενάκης σχολίασε τις εξελίξεις με το Final 8 του Basketball Champions League,
αλλά και τις προσπάθειες της Superleague για την επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες. «Λόγω του Final-8, μιας μεγάλης διοργάνωσης που ήρθε στη χώρα μας μετά από χρόνια, πρέπει να βιαστούμε. Και γι’ αυτό τον λόγο πρέπει το συντομότερο να εξασφαλίσουμε ότι θα υπάρχει ένα ποσοστό κόσμου στις κερκίδες. Δουλεύουμε οργανωμένα όλοι μαζί με τους υγειονομικούς και τον κύριο Χαρδαλιά και πιστεύω να τα καταφέρουμε».

Για τη Superleague: «Ο κόσμος χρειάζεται στα γήπεδα. Οι 14 ομάδες της Super League έχουν προχωρήσει πολύ. Έχουν φτιάξει σε απόλυτη συνεννόηση και σύμπνοια τα πρωτόκολλα ασφαλείας και πιστεύω ότι σύντομα θα μπορούν, σε συνεννόηση πάντα με τους υγειονομικούς και τον Χαρδαλιά, να επιτρέψουμε την παρουσία κόσμου στα ποδοσφαιρικά γήπεδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ