Quantcast

http://picasion.com/

Εμπρηστές της Μόριας, δύο ασυνόδευτοι 17χρονοι που έφτασαν στην Πιερία

Δύο 17χρονοι ασυνόδευτοι Αφγανοί που αμέσως μετά την πυρπόληση της Μόριας έφυγαν και συνελήφθησαν σε δομές της ενδοχώρας, μαζί με τρεις 19χρονους και έναν ομοεθνή τους ηλικίας 20 ετών είναι η «ομάδα της φωτιάς» που μετέτρεψε σε κόλαση το ΚΥΤ και άφησε στον δρόμο χιλιάδες πρόσφυγες και
μετανάστες. Από την πρώτη στιγμή το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έθεσε σε πρώτη προτεραιότητα την εξιχνίαση της υπόθεσης και η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου με τη συνδρομή της Αντιτρομοκρατικής και της ΕΥΠ ξεκίνησαν εντατικά τις έρευνες για να δουν τι κρύβεται πίσω από τον εμπρησμό.

Κάμερες, έχουν καταγράψει σύμφωνα με το lesvospost.com, τις κινήσεις της ομάδας των έξι και έτσι το έργο των αρχών ήταν πιο εύκολο. Μάλιστα ο ένας από τους ανηλίκους όπως φαίνεται από το υλικό των αρχών φαίνεται όπως χαρακτηριστικά λένε οι αστυνομικοί να «έχει κάψει τη μισή Μόρια…».

Αφού επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή τους στον εμπρησμό, οι δύο ανήλικοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στη δομή που τους φιλοξενούσε στην Πιερία και στην οποία είχαν μεταφερθεί για ανθρωπιστικούς λόγους την επομένη της καταστροφής.

11 σχόλια:

  1. Είναι σαν τους "17χρονους" που σακάτεψαν την Μυρτώ στην Πάρο, που ήταν τουλάχιστον 25.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και για τα επόμενα 5-6 χρόνια, ανήλικοι και ασυνόδευτοι 17χρονοι θα παραμείνουν.
      Η μπανανία συνεχίζει ακάθεκτη το βιολί της.

      Διαγραφή
  2. Άμεση απέλαση τα τσογλάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λε ρε φίλε που θα τους απελλάσουμε μετα απο τετοια ζημια που εκαναν! Ποιος θα πληρώσει τη ζημιά;

      Διαγραφή
  3. Κ που ειστε ακομα, βαλτε κ αλλους στην ενδοχωρα να δειτε τι εχει ακομα να γινει.!! Περισσοτεροι βιασμοι, κλοπες, βανδαλισμοι κ.α ..Στο τελος οντως θα αφανισουν τους Ελληνες κ θα μεινουν μονο οι Αφγανοι Πακιστανοι κ ποιος ξερει πιοι αλλοι να μας κουμανταρουν!!
    Μπραβο Μ..κα Κούλη!! Καλα τα καταφερες...
    Που σε ρε Κασιαδιάρη;;; να τους καθαρισεις ολους, να καθαρισει ολη η χωρα απο Δ'αυτους;;
    Αναμενουμε εκλογες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α ΜΑΛΙΣΤΑ...ΑΝΗΛΙΚΑ...ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥ Κ Η ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΥΛΗ ΕΠΙΣΗΣ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΙΚΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΑΠΕΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ Κ ΟΙ 300 ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άπό αὐτούς πού ζητᾶνε κἄτι ἄτομα τῆς Ἁπόπατης Ἁρμοστείας τοῦ Καρναβάλου τῆς Νέας 'Υόρκης ἔξω ἀπό τήν τράπεζα Πειραιῶς νά ἐνισχύσουμε._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεκαεπτάχρονοι, κατα δήλωσή τους. Ασυνόδευτοι ανήλικοι , που ζητούσαν έλεος και προστασία. Ετρωγαν , επιναν, χαρτζιλικώνονταν,Βολόδερναν όλη μέρα και σεβάστηκαν κατα την δική τους κουλτούρα που θα μας μπολιάσει και μας,όλα τα παραπάνω. Τωρα τι τους κάνεις αυτούς; Θα ηταν άδικο να δουλεύουν μέχρι να καλύψουν τη ζημιά; Θα φυλακιστουν για ενα χρόνο και μετα θα απελαθούν; Πόσα τετοια εγκληματικά στοιχεία γεμισαν τις δομες της χώρας; Τους συριζαίους να ρωτήσουμε να δώσουν γραμμή και δικαιώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειπε ο της Δημοσίας τάξης, οτι μεχρι το Πάσχα θα αδειάσει η Μυτιλήνη. Και θα πάνε που ρε μάστορα; Και σε πόσο καιρο θα ξαναγεμίσει; Εαν μιλάμε για πρόσφυγες, εχει καλώς. Φιλοξενία με πλήρη έλεγχο 24 ώρες. Οι άλλοιειναι λάθρο. Πως να το κάνουμε. Παράνομοι την πίστη μου μέσα. Και γέμισε ο τόπος να περιφέρονται όπου θέλουν και να κάνουν οτι θέλουν. Δεν στέκει ρε λεβέντες να λέμε εμείς μπάτε όσοι θέλετε και καθε Ευρώπη να λέει θα πάρω 200, θα πάρω 1000. Θα πρέπει να αισθανόμαστε και ένοχοι που δεν δεχόμαστε σαράντα εκατομμύρια φτωχους απο παντού; Που στο διάολο το πάνε δεν μπορω να καταλάβω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προστατέψτε την όμορφη Λέσβο από εμπρηστές Επενδυτές. Τρόπος υπάρχει: Φέρτε τους στη Βέροια. Και η Λέσβος θα γλυτώσει. Μα όλα εγώ πιά;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ