Quantcast

http://picasion.com/

Από τη Βέροια στην Κατερίνη

Ποδοσφαιριστής του Πιερικού είναι ο Δημοσθένης Χαντζάρας, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στη «Βασίλισσα του Βορρά» Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός αποφάσισε να μετακομίσει την Κατερίνη και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του, μιας και στη Βέροια δεν κατάφερε να πάρει την φανέλα του βασικού. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Πιερικός ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Χαντζάρα Δημοσθέση. Ο Δήμος Χαντζάρας είναι ποδοσφαιριστής γεννημένος στις 08/01/1997 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την ομάδα του Παναθηναϊκού. 

Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών και στη συνέχεια αγωνίστηκε με τις ομάδες του Ολυμπιακού Κ-20, Ομόνοια Λευκωσίας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Παναθηναϊκό, ΝΠΣ Βέροια (δανεικός). Ο Πιερικός καλωσορίζει τον Δήμο και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τον σύλλογο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ