Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απαιτείται σεβασμός στα όρια ταχύτητας και τήρηση του Κ.Ο.Κ.

Με αφορμή το προχθεσινό τροχαίο ατύχημα λίγα χιλιόμετρα έξω από τον Άγιο Γεώργιο (δείτε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ) αναδεικνύεται για μια ακόμη φορά, η επικινδυνότητα των δρόμων στις συγκεκριμένες περιοχές. Υπάρχουν πολλά σημεία, στο οδικό δίκτυο προς τα χωριά του κάμπου της Ημαθίας, όπου
εγκυμονείτε κίνδυνος σύγκρουσης οχημάτων και μηχανών. Δυστυχώς, οι δρόμοι που οδηγούν στη Νέα Νικομήδεια, στη Λυκογιάννη, στον Άγιο Γεώργιο, στο Λαζοχώρι, στο Διαβατό, στην Κουλούρα, στο Ταγαροχώρι, στο Μακροχώρι κ.α. είναι αρκετά στενοί και δεν υπάρχει μεγάλη ορατότητα, ειδικά τις βραδινές ώρες! Απαιτείται από τους οδηγούς να σέβονται τα όρια ταχύτητας και να τηρούν με ευλάβεια τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Κατά καιρούς έχουμε θρηνήσει πολλά θύματα στην άσφαλτο και αρκετοί συμπολίτες μας έχουν τραυματιστεί.

1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΥ ΣΕ ΚΑΙΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ Κ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ Κ...$#%^%^&....Σ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΡΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΤΙΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ.
    ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΟΑΠΑΤΗ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ