Quantcast

http://picasion.com/

Με ανεξαρτητοποίηση ξεκίνησε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Εκτός παράταξης με καυστικά σχόλια ο Χρήστος Τσιούντας  
Η 16η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας για το 2020 πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή, απόγευμα Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για την έβδομη συνεδρίαση που πραγματοποιείται μέσω τηλεδιάσκεψης, λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού. Δήμαρχος, προεδρείο, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι των ΜΜΕ, πήραν τις θέσεις τους, άλλοι από τα σπίτια τους και άλλοι από τους χώρους εργασίας τους για να συμμετέχουν στη συνεδρίαση.
Η σημερινή συνεδρίαση ξεκίνησε με τη δήλωση ανεξαρτητοποίησης του δημοτικού συμβούλου Χρήστου Τσιούντα από την παράταξη «Βέροια-Πρωτεύουσα Πόλη». Η ανεξαρτητοποίηση του κ. Τσιούντα ήρθε και επίσημα στη συνεδρίαση, έπειτα από τα όσα προηγήθηκαν μεταξύ του ιδίου και της επικεφαλής της παράταξης Γεωργίας Μπατσαρά, έπειτα από την απόφασή της να αναλάβει αντιδημαρχία.

Ο κ. Τσιούντας κάνοντας μια σύντομη αναδρομή στα όσα μεσολάβησαν, από την εκλογή του ως δημοτικός σύμβουλος μέχρι και τις αρχές Σεπτέμβρη, αναφέρθηκε στην 2α Σεπτεμβρίου ως «η ημέρα που ξεκίνησε η κατρακύλα» και πως «κινδυνεύουμε να χαρακτηριστούμε το χειρότερο δημοτικό συμβούλιο όλων των εποχών». 

«Η υπομονή μου εξαντλήθηκε. Αποχωρώ από την παράταξη εφόσον αρχηγός παραμένει η Γεωργία Μπατσαρά που προσβάλει θεσμούς δημοκρατίας», ανέφερε μεταξύ άλλων στην επιστολή ανεξαρτητοποίησής του ο Χρήστος Τσιούντας.

Από την πλευρά της η κ. Μπατσαρά ανέφερε πως ανέλαβε πλήρως πολιτική ευθύνη των έργων και των λόγων της και θεώρησε δικαίωμά της να εκφράζει δημοσίως τον λόγο και την άποψή της, αναφερόμενη στην δήλωσή της «Όσοι μπήκαν στο Δήμο για να πλουτίσουν ή να λύσουν το οικονομικό πρόβλημα, λάθος κατάλαβαν», την οποία και σχολίασε νωρίτερα ο κ. Τσιούντας. Σχετικά με την παραπάνω δήλωση, η κ. Μπατσαρά διευκρίνισε πως δεν αναφερόταν στον κ. Τσιούντα ούτε και σε κάποιον προσωπικά.

6 σχόλια:

  1. στην πραγματικότητα τα παράθυρα τηλεδιάσκεψης επιβεβαιώνουν οτι ειστε για τα πρωιναδικα και τα μεσημεριανά πρόγραμματα της τηλεόραση.

    ΥΓ η πολη φυτοζωεί(και προ κωρονοιου) αλλά ολοι σας ζείτε στην γυαλα του κύκλου σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο καλό κ. Τσιούντα! Είσαστε δεν είσαστε το ίδιο είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοβαρέψου, ο Τσιουντας πριν δεν είχε τίποτα, τώρα πάλι τίποτα δεν έχει. Η Γεωργία πριν είχε 8 συμβούλους, τώρα έχει 7 και δεν τελείωσε ακόμα....
      Τώρα τι λες το ίδιο είναι;
      (Κάποιος να μας γλυτώσει από τους ανόητους και τα κομματόσκυλα , είναι χειρότεροι από τον κορωνοϊό.)

      Διαγραφή
  3. Καλά το ξεκίνησε, καλά το πήγε και καλά το κατέληξε. Σε λίγο χρόνο θα φανεί πόσο η ανεπάρκεια προσώπων, ειναι οι επιλογές των κομμάτων. Η ανεπάρκεια ως προσόν. Ειναι απλά τα πράγματα. Η πολιτική ιστορία του καθενός, ειναι η εικόνα. Και παραγωγική πολιτική, δεν ειναι οι φωτογραφίες που βγάζουμε σε κάθε ευκαιρία, πίσω, μπροστά , δίπλα, απο τον καθένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πολιτική είναι στάση ζωής, είναι άποψη, είναι αντιπαράθεση με επιχειρήματα για το κοινό καλό, δεν είναι προσπάθεια και συνεργασίες μόνο και μόνο για την κατάληψη μιας θέσης. Κύριε Τσιούντα δεν ξέρω αν κινδυνεύετε να χαρακτηριστείτε το χειρότερο δημοτικό συμβούλιο, ξέρω όμως ότι είστε η χειρότερη αξιωματική αντιπολίτευση. Αφήστε λοιπόν τη μάχη για την καρέκλα και ξεκινήστε τη μάχη με τα προβλήματα του Δήμου. Διαφορετικά πηγαιντε σπίτι σας. Φτάνει πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά όλη η υποψηφιότητα της ΝΔ για το Δήμο είναι αποτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ