Quantcast

http://picasion.com/

Αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ο Καλπάκης

Τους νέους εκπροσώπους Τύπου γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. Το κόμμα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης επιθυμεί να ενισχύσει την δυναμική του προς τα Μέσα και για τον λόγο αυτό έκανες τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις του. Μέσα στην ομάδα που θα εκπροσωπεί το κόμμα του
Αλέξη Τσίπρα είναι και ο Βεροιώτης Στέργιος Καλπάκης, ο οποίος στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, είχε κατέβει ως υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας. 

Τη θέση του εκπροσώπου Τύπου το κόμματος αναλαμβάνει ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο οποίος θα διατηρήσει παράλληλα την θέση του επικεφαλής στην δημοτική παράταξη «Ανοιχτή Πόλη» στο δήμο της Αθήνας. Πέρα από τον Καλπάκη, στο δυναμικό του Γραφείου Τύπου εντάσσονται επίσης με τον ρόλο του αναπληρωτή εκπροσώπου η Τάνια Καραγιάννη και ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου στόχος των αλλαγών και της ενίσχυσης, μετά και την θητεία Χαρίτση που σήκωσε το βάρος της επικοινωνίας, είναι η ανανέωση, η προώθηση νέων προσώπων, με φρέσκες ιδέες, με κοινωνική γείωση, με σαφές προοδευτικό πρόσημο. 


Δεν είναι τυχαίο ότι πέραν του επικεφαλής, Νάσου Ηλιόπουλου, που μετά την πορεία του τόσο στο υπουργείο εργασίας όσο και στο δήμο Αθηναίων, θα ηγείται ως εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, οι τρεις αναπληρωτές που επιλέχθηκαν (Καράγιαννη από ΑΔΕΔΥ, Καλπάκης - Νικολαϊδης) είναι όλοι μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης, επιλογή που καθιστά σαφή την πρόθεση Τσίπρα για αξιοποίηση νέων ηλικιακά στελεχών από τον ΣΥΡΙΖΑ και την Προοδευτική Συμμαχία με ευρεία κοινωνική αναφορά.

30 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Αν δεν είχε αυτή τη φάτσα δεν θα έκανε παρέα στον καρανίκα στο σύριζα.

      Διαγραφή
    2. Μπράβο σας πολύ καλό κριτήριο έχετε.Κρίνεται τους ανθρώπους από μια φωτογραφία.

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Αυτό το παιδί δούλεψε στη βενους από τα λυκειακα του χρόνια. Ξέρει τι θα πει μεροκάματο. Εσείς που τα λέτε έχετε δουλέψει ποτε σε εργοστάσιο ;

      Διαγραφή
    2. Κολλητός του άλλου βεροιώτη mr. Tipotas που πήγε σύριζα - του "προέδρου" (εδώ γελάμε) - που τον έβαλε από την πίσω πόρτα στην Βουλή για να μήν γκρινιάζει.

      Διαγραφή
    3. ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ Η VENUS. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ. ΤΟΝ ΣΑΝΟ ΤΟΝ ΠΕΤΑΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΑΚΟΜΑ.

      Διαγραφή
    4. καλα τα λες φιλε μου , φιλος και συγκατοικος του αλλου mr 0,000001 % ειναι .

      Διαγραφή
  3. Τωρα σοβαρα ? Με τοση ευκολια το μεροκαματο και μεγαλο μεγαλο απο τον ελληνικο Λαο? απορω? χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια Στέργιο. Και όσο για το μισθό, τον αξίζεις. Εσύ που μιλάς μάλλον είσαι ένα τίποτα. Διαφορετικά θα ήσουν και εσύ σε κάποια θέση με ανάλογο μισθό. Σίγουρα δεν έχεις τα προσόντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ελπίδα του τόπου μας και της Ελλάδας από ένα στέλεχος της επόμενης κυβέρνησης.
    Όποιος δεν κατά λαβαινει την διαφορά αυτής από την επόμενη κυβέρνηση να μη πάει να ψηφίσει στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Της ποιάς επόμενης? Αυτά λέτε εκεί στα γραφεία πάνω από το κομμωτήριο στον Αγιο Αντώνιο?

      Διαγραφή
    2. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ-ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ.

      Διαγραφή
  6. Εξασφάλισαν στον κηφήνα ένα μηνιάτικο με χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου πολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τους κήφηνες τις δεξιάς επι 40 χρόνια με τα χρήματα των ελλήνων φορολογούμενων δεν τους πλήρωναν; Μην δείτε άνθρωπο από λαική οικογένεια να προοδεύει και μάλιστα με την αξία του,χωρίς να έχει μπαμπά ή θείο να τον προωθήσει αρρωσταίνεται!

      Διαγραφή
    2. ΟΞΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΗΦΗΝΑ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΙΣΤΕΡ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΦΥΡΙΖΑ.

      Διαγραφή
  7. Αν μπει και ο Καρανίκας, θα είναι το γνωστό ζευγάρι, Μπόλεκ και Λόλεκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο συγκεκριμένος έπαθε "αριστερά" κι ανακάλυψε τον ΣΥΡΙΖΑ μετά το 2015, όταν ήταν πια κυβέρνηση. Πιο πριν δεν υπήρχε πουθενά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιο πρίν έβριζε το σύριζα στα κανάλια, παρέα με τον άλλον κολλητό του "πρόεδρο" επίσης βεροιώτη που έβριζε το σύριζα μέχρι.... που πήγε σύριζα. Και μετά τον έβαλε ο άλλος κοινοβούλιο χωρίς σταυρό για να μήν ξαναβρίσει το σύριζα.

      Διαγραφή
    2. Κάνεις λάθος φίλε το παιδί είναι αριστερός από τα γφεννοφάσκια του καθώς μεγάλωσε σε λαική οικογένεια με αριστερές καταβολές.

      Διαγραφή
    3. Ε βέβαια η αριστεροσύνη ειδικά όταν την πουλάς προς τα έξω είναι επάγγελμα. ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ?

      Διαγραφή
    4. Μπα στην χλιδα και στον ξαπλοπουλο μεγαλωσε πουπουλο , ενα πιατο δεν ξερει να παει στην κουζινα , εαν ησασταν επειχηρηματιας θα τον προσλαβανατε στην δουλεια σας ? Εγω οχι , ουτε για λαντζα

      Διαγραφή
    5. και λάντζα δούλεψε σε γνωστή πιτσαρία

      Διαγραφή
    6. ΤΙ ΛΕ ΡΕ! ΤΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ!

      Διαγραφή
  9. Μπερδεύεστε , μήπως τον μπερδέψατε με τον Καλλίστρατο ? δεν έγινε αντιδήμαρχος στο Δήμο , άμισθος είναι στον ΣΥΡΙΖΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τους κηφήνες της δεξιάς που έχουν κάτω από τις φτερούγες τους οι βουλευτές της Ημαθίας που κόβουν και ράβουν και κάνουν ένα σορό ρουσφέτια ποιός τους πληρώνει? Μη μου πείτε ότι είναι αμισθί? Άσε που κανένας από αυτούς και γενικά από τους δεξιούς δεν ξέρουν τι θα πει εργοστάσιο. Έχουν περάσει από εκεί μόνο στις εκλογές για τους ψήφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα Χρυσόστομε!

      Διαγραφή
    2. ΕΧΕΙΣ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΙΑ ΖΑΙΕ ΨΕΚΑΣΜΕΝΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ. ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΑΜΟΙΒΑΔΕΣ.

      Διαγραφή
  11. Η φώτο είναι για καστ σε ρόλο Δράκουλα ταινίας γ' διαλογής μικρού μήκους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. δεν είναι ότι μοιάζει στον τροτσκι άλλα ότι έχει τις βούλες (ιδεολογία) αυτού. άντε και σουσλωφ λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ