Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τι αναφέρει η Πυροσβεστική για την πυρκαγιά στο διαμέρισμα στην Εδέσσης

Επίσημη ανακοίνωση για την πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής σε διαμέρισμα στο κέντρο της Βέροιας (δείτε εδώ σχετικά) εξέδωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η αιτία για την πρόκληση της φωτιάς παραμένει άγνωστη, καθώς ακόμα ενεργείται
προανάκριση, ενώ για την κατάσβεση κινητοποιήθηκαν συνολικά 5 οχήματα και 24 Πυροσβέστες, εκ των οποίων ο ένας αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βέροιας για τις πρώτες βοήθειες. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας την 11-09-2020 και περί ώρα 14.18’, επενέβη σε πυρκαγιά που προκλήθηκε από άγνωστη αιτία σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου, ιδιοκτησίας Μάλλιαρη Γεωργίου, επί της οδού Εδέσσης 11 στη Δ.Κ. Βέροιας Δ. Βέροιας.

Για την κατάσβεση της εν λόγω πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν έξι (6) οχήματα της Π.Υ.Βέροιας, ένα (1) όχημα της Π.Υ Αλεξάνδρειας, ένα (1) όχημα της Π.Υ Νάουσας και ένα (1) όχημα της Π.Υ Έδεσσας, καθώς και είκοσι τέσσερις (24) πυροσβεστικοί υπάλληλοι.

Επίσης στο έργο της κατάσβεσης συνέδραμαν η ΕΛ.ΑΣ, το Ε.Κ.Α.Β και η ΔΕΔΔΗΕ.

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές , ενώ απεγκλωβίστηκαν-διασώθηκαν δύο (2) ηλικιωμένες γυναίκες, οι οποίες μεταφέρθηκαν σε ασφαλή υπαίθριο χώρο για την παραλαβή τους από το Ε.Κ.Α.Β.

Κατά τη διάρκεια της ανωτέρω επιχείρησης, ένας (1) πυροσβέστης της Υπηρεσίας μας αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Βέροιας για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Το έργο της κατάσβεσης - διάσωσης συντόνιζε ο Διοικητής της Π.Υ. Βέροιας, Αντιπύραρχος Κουβακάς Αλέξανδρος.

Σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς ενεργείται προανάκριση από την Υπηρεσία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ