Quantcast

http://picasion.com/

«ALU-SYN»: Εξοικονόμηση ενέργειας με την τελευταία λέξη στην τεχνολογία κουφωμάτων

Η ALU-SYN είναι εταιρεία κατασκευής, τοποθέτησης και εμπορίου παντός τύπου κουφωμάτων. Η έδρα μας είναι στον Ν. Ημαθίας και συγκεκριμένα στο 11χλμ. Βέροιας-Νέας Νικομήδειας. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο κατασκευής κουφωμάτων από το έτος 1996. Τα τελευταία χρόνια
έχει ξεκινήσει να λειτουργεί το νέο μας κτίριο όπου ο μηχανικός εξοπλισμός είναι τελευταίας τεχνολογίας. Τα κουφώματα ALU-SYN σας εξασφαλίζουν εξοικονόμηση ενέργειας (ηλεκτρικό ρεύμα-θέρμανση), το αποτέλεσμα αυτό επιτυγχάνεται με την σωστή τοποθέτηση και κατασκευή του κάθε κουφώματος. Στην σημερινή εποχή του σκληρού ανταγωνισμού, αντικειμενικός στόχος μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη. Συνεχίζουμε να δημιουργούμε δουλεύοντας σκληρά για το μέλλον!

Η εταιρεία ALU-SYN δέχεται παραγγελίες λιανικής - χονδρικής πώλησης κουφωμάτων αλουμινίου και pvc, εξυπηρετώντας όλες τις περιοχές της Ελλάδας και το εξωτερικό.

ALU-SYN
11χλμ. Βέροιας-Νέας Νικομήδειας
Τηλ.: 2331 073281

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ