Αγιασμός για τη Βέροια 2017

Ξεκίνημα για την ομάδα της Βέροιας 2017 στο ανοιχτό γήπεδο της Νικομήδειας με τον καθιερωμένο αγιασμό.
Στον αγιασμό παρευρέθηκαν τέσσερις αντιδήμαρχοι Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Συρμούλα Τζήμα και Ευστάθιος Κελεσίδης, ενώ ο ιδιοκτήτης της ομάδας κ.

Γιάννης Χασιώτης και ο πατέρας του Γιώργος, μαζί την με την πρόεδρο της ομάδας Ευφημία Μαρκοβίτση ήταν άξιοι οικοδεσπότες. Αναλυτικά και η ανακοίνωση της ομάδας:

«Στο ανοικτό γήπεδο της Νέας Νικομήδειας εκεί όπου πριν από μερικά χρόνια μία ομάδα με κορίτσια του χωριού εντυπωσίασε το Πανελλήνιο με τις μεγάλες διακρίσεις έγινε με επιτυχία ο αγιασμός της Βέροιας 2017.
Με τον Πατέρα Άνθιμο να κάνει τον καθιερωμένο αγιασμό και με την ευλογία του η ομάδα εκτός από τις επιτυχίες να έχει μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς και ατυχίες…
Στον αγιασμό παρευρέθηκαν τέσσερις αντιδήμαρχοι Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Συρμούλα Τζήμα- Τόπη και Ευστάθιος Κελεσίδης, ενώ ο ιδιοκτήτης της ομάδας κ. Γιάννης Χασιώτης και ο πατέρας του Γιώργος μαζί την με την πρόεδρο της ομάδας Ευφημία Μαρκοβίτση ήταν άξιοι οικοδεσπότες…
Στον αγιασμό ήταν όλες οι κοπέλες της μεγάλης ομάδας καθώς και ο προπονητής Τέο Παυλίδης με τους συνεργάτες του. Επίσης το παρόν έδωσαν και παιδάκια από τα μικρότερα τμήματα υποδομής μαζί με της προπονήτριες τους Ψωμιάδου Βούλα και Βασιλειάδου Αθηνά.

Όλες οι παίκτριες φορούσαν μάσκες στα πλαίσια των προφυλακτικών μέτρων που απαιτούνται σε τέτοιες περιπτώσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ