Quantcast

http://picasion.com/

Κορωνοϊός: Κατέληξε 88χρονος από τη Νάουσα

Τρίτος θάνατος για την Ημαθία
Έναν ακόμα θάνατο λόγω επιπλοκών του κορωνοϊού μετράει η χώρα μας, καθώς το βράδυ του Σαββάτου την τελευταία του πνοή άφησε 88χρονος που νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για τον τρίτο θάνατο που μετράει η Ημαθία, καθώς ο άνδρας είχε διακομισθεί στη Θεσσαλονίκη στις 2 Σεπτεμβρίου από τη Νάουσα, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε υποκείμενα νοσήματα. Με τον θάνατο του 88χρονου από τη Νάουσα, ο συνολικός αριθμός νεκρών από κορωνοϊό στη χώρα μας ανεβαίνει στους 332.

3 σχόλια:

  1. Συλλυπητηρια στους οικειους του , αλλα η σκεψη ειναι οτι καποιος τον κολλησε τον ηλικιωμενο , εαν κολλησει καποιος 50 ετων γονεα μικρων παιδιων , που εχει πιεση η ζαχαρο .... θα εχει την ιδια καταληξη ο 50αρης . Γιαυτο ειμαστε προσεκτικοι και υπευθυνοι. Οι κατω οι μασκες και οι ακροτητες που βλεπω και ακουω ειναι αποκρουστικες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἐν ᾧ μέτρῳ κρίνεις, κριθήσει. Πότε τεσταρίστηκες ἐθελοντικά τελευταῖα; Ἢ μήπως δέν τεσταρίστηκες ποτέ; Εἶσαι μήπως ἀπρόσεκτος, ἀνεύθυνος καί... ἀποκρουστικός; Δέν φοβᾶσαι μήπως εἶσαι ἀσυμπτωματικό «κροῦσμα» καί στείλῃς στόν ἄλλο κόσμο κανένα 50/χρονο γονέα μικρῶν παιδιῶν μέ ζάχαρο; (Ποῦ τά βρίσκετε αὐτά τά δακρύβρεχτα, ρέ Φώσκολοι!) Κάθε πότε τεσταρίζεσαι, λέγε! Ἀλλιῶς βγάλε τόν σκασμό._

      Διαγραφή
  2. Αυτος ο κορωνοιος θα μας παρει ολα τα νιατα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ