Κατεβαίνουν οι μπάρες στον πεζόδρομο της Βέροιας

Ποιοι οι δικαιούχοι κάρτας εισόδου - Ενημέρωση από τη Δημοτική Αστυνομία
Στις 7 Σεπτεμβρίου 2020 είναι η καταληκτική ημερομηνία για την ενεργοποίηση των μπαρών ελέγχου πρόσβασης στον πεζόδρομο της Βέροιας. Με ανακοίνωσή της η Δημοτική Αστυνομία ενημερώνει τους δικαιούχους εισόδου στον
πεζόδρομο του εμπορικού κέντρου, να προμηθευτούν την κάρτα άδειας διέλευσης από τα γραφεία της Υπηρεσίας, προσκομίζοντας τα δικαιολογητικά που αναλύονται παρακάτω.

Η Δημοτική Αστυνομία Βέροιας, εφαρμόζοντας την υπ΄αριθμ’ 161/2020 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, ενημερώνει τους δικαιούχους εισόδου στον πεζόδρομο του εμπορικού κέντρου να προμηθευτούν από την Υπηρεσία επί της οδού Κεντρικής 197 την προβλεπόμενη κάρτα άδειας διέλευσης του πεζόδρομου και την μαγνητική κάρτα εισόδου, διότι από τις 07 Σεπτεμβρίου (καταληκτική ημερομηνία) 2020 θα ενεργοποιηθούν οι μπάρες ελέγχου πρόσβασης στον πεζόδρομο.


Απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόκτηση της κάρτας:

1. Έντυπο Ε1 (Δ.Ο.Υ.).
2. Άδεια Κυκλοφορίας οχήματος.
3. Λογαριασμός παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας η άλλης ΔΕΚΟ.
4. Αστυνομική Ταυτότητα αιτούντος.

Οι δικαιούχοι κάρτας απεριόριστης πρόσβασης-εισόδου στον πεζόδρομο είναι οι:

1. Μόνιμοι κάτοικοι του εμπορικού κέντρου  οι οποίοι έχουν ιδιωτικό πάρκινγκ εντός του πεζοδρόμου.
2. Μόνιμοι κάτοικοι του εμπορικού κέντρου για είσοδο σε έκτακτες περιπτώσεις και μόνο για αποβίβαση, επιβίβαση ατόμων ή εμπορευμάτων. 
3. Δημόσιες Υπηρεσίες (ΕΛΑΣ, ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική Υπηρεσία κλπ.)
4. Σε εταιρίες Security, ιατρεία και κάποια καταστήματα.

Οι δικαιούχοι κάρτας περιορισμένης πρόσβασης - εισόδου στον πεζόδρομο είναι οι:
1. Ιδιοκτήτες φορτηγών που εξυπηρετούν καταστήματα του πεζοδρόμου.
2. Επιτηδευματίες που δραστηριοποιούνται στο εμπορικό κέντρο.

Η παραμονή ή στάθμευση στον πεζόδρομο απαγορεύεται σε όλους.

Κάθε αναγκαία έκτακτη περίπτωση που τυχόν θα προκύψει και δεν προβλέπεται στις παραπάνω ρυθμίσεις (μετακόμιση, ανακαίνιση κλπ.) θα αντιμετωπίζεται μετά από επικοινωνία και συνεννόηση με την Δημοτική Αστυνομία .

Για περισσότερες πληροφορίες τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 2331350695, 2331350610 και το e-mail: dim.astynomia@veria.gr.3 σχόλια:

  1. Τί θέλει νά 'πῇ ὁ ποιητής; Ἡ Ἀστυνομία, ἡ Πυροσβεστική καί τό ΕΚΑΒ χρειάζεται νά αἰτηθοῦν ἔκδοσι κάρτας ἀπεριορίστου προσβάσεως στὴν Δημοτική Ἀστυνομία; Καί ἂν δὲν ἔχουν καὶ χρειαστῇ νά ἐπέμβουν, θά ψάχνουν πῶς ἀνοίγουν οἱ μπάρες; Πάλι «εἰδικοί» τό σκέφτηκαν αὐτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλεος ρε συ. Εκείνοι θα έχουν τηλεκοντρόλ.Το έχεις κάψει τελείως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό θα ήταν, στη σχετική ανακοίνωση, να γνωστοποιείται και το παράβολο των 35 € που καλούνται να καταβάλουν ετησίως οι κάτοικοι με την αστεία δικαιολογία ότι τους παρέχεται το δικαίωμα στάθμευσης στους "ελεγχόμενους χώρους", στους οποίους όμως, έτσι κι αλλιώς, η στάθμευση είναι δωρεάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ