Quantcast

http://picasion.com/

Βρεφονηπιακός «Καραμελίτσα»: Διαθέσιμες θέσεις με voucher δημοσίων υπαλλήλων - Νέες θέσεις voucher για εργαζόμενες μητέρες

Ενημερωθείτε για τις προσφορές μας!
Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός «Καραμελίτσα» σας καλωσορίζει στη νέα σχολική χρονιά 2020 - 2021. Με πολλή χαρά, ανακοινώνει στους γονείς πως φέτος δέχεται και με το νέο πρόγραμμα voucher για τη φιλοξενία παιδιών των δημοσίων υπαλλήλων και

πως υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στην κατηγορία Α1 και Α2 (από 15 μηνών μέχρι την υποχρεωτική εκπαίδευση), καθώς και μοναδικές προσφορές.

Επιπλέον, σύμφωνα με το νέο ΦΕΚ που δημοσιεύθηκε, αναμένεται να ξεκινήσουν οι αιτήσεις και για νέες θέσεις με voucher για εργαζόμενες μητέρες στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα. 

Είστε ωφελούμενος γονέας; Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 2331021701. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να σας ενημερώσουμε και για τις υπέροχες προσφορές μας. Θα μας βρείτε στο δρόμο για το Νοσοκομείο.

Υπεύθυνες: Έφη Τσιλιγκερίδου - Ζωή Αποστολίδου
Τηλ. επικοινωνίας: 2331021701
Βρείτε μας και στο facebook ΕΔΩ













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ