Quantcast

http://picasion.com/

Τσανακτσίδης: «Να στολιστεί η αγορά την περίοδο των Χριστουγέννων»

Την ανάγκη να στηριχθεί ο εμπορικός κόσμος της Βέροιας με διάφορες πρωτοβουλίες ενόψει της εορταστικής περιόδου εξέφρασε ο Δημήτρης Τσανακτσίδης στην τηλεσυνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο εκτελών χρέη επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα για Νέα Βέροια», έπειτα από την
παραίτηση του Γιάννη Παπαγιάννη, ζήτησε από την Δημοτική Αρχή να προβεί σε εργασίες στολισμού την περίοδο των Χριστουγέννων, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια εορταστική ατμόσφαιρα που θα επηρεάσει θετικά το καταναλωτικό κοινό. Ειδικά αυτήν την δύσκολη χρονιά που τα μαγαζιά έχουν δει μείωση του τζίρου τους λόγω του κορωνοϊου.

9 σχόλια:


  1. προκαλώ ένας να μας πει ένας απο εκει μεσα οχι αν ξέρει ποιο είναι το κατά κεφαλήν εισόδημα του νομου άλλα των δημοτών που υπηρετούν αλλα και απο που προέρχεται και απο κει θα καταλαβαιναμε πολλά.
    ασχετοσύνη με συνεπακολουθο την φυγή των νέων την μιζέρια και το μαρασμό.

    πρωτεύον νερό υπερβλαστηση= ενεργειακοί πόροι φυσικός πλούτος α)κτηνοτροφία β)γεωργία, δευτερεύον αρχαιολογικοι χώροι κτλπ και συζητάμε απο τώρα για το στόλισμα
    αλλα για στόλισμα είστε όλοι εκεί μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με στοιχεία 2017 10700/έτος. Σήμερα περίπου ένα χιλιάρικο κάτω (9500). Αθήνα 22500 (σήμερα λίγο παραπάνω). Το 2000 ήταν για εμάς 10500 και για την Αθήνα 16000. Εδώ έχουν γίνει εγκλήματα με ονοματεπώνυμο, άστο. Τα ξέρουμε καλά, υπουργούς τους κάναμε.

      Διαγραφή
  2. Ούτε τα φώτα ούτε τα στολίδια θα σας σώσουν, αν δεν έχει χρήματα ο κοσμάκης και δεν κατέβασε τις τιμές.
    Απλά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαφώς και είμαστε χαμένοι από χέρι, όμως για να βγάλετε μια selfie τρέχετε στα Τρίκαλα και στην Ξάνθη αφού η Βέροια βυθίζεται στο σκότος. Και σε πληροφορω πως οι τιμές στα περισσότερα μαγαζιά της πόλης είναι πολύ ανταγωνιστικές ακόμα από Θεσσαλονίκη. Και καλά έκανε και ανέφερε για τον στολισμό γιατί στον δήμο τα ζώα μου αργά. Ροδάκινο 17 λεπτά στον παραγωγό, τέλος η αγροτιά, κτηνοτροφία κάποιοι λίγοι, τουρισμός πολλοί θα μπορούσαν να απασχοληθούν όμως δεν επενδύει ο δήμος σε αυτόν τον τομέα και απορώ γιατί, κρίμα.

      Διαγραφή
    2. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΑΚΟΙ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΣΤΟ LIDL ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΡΕΧΟΥΝ. ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ; ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΓΟΡΑ.

      Διαγραφή
    3. ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΟΛΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ, ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.

      Διαγραφή
  3. Και τη πρωτοχρονιά στην εληα να υποδεχθουμε το 2021.Τα φώτα στη μπαρμπούτα και το Πάσχα εκδηλώσεις στο σελι. 15αυγουστο φεστιβάλ στη καστανια.
    Να αγοράσουν καρέκλες τα μαγαζιά να χωρέσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να συμφωνήσω.
    1. και στη Βέροια είχαμε επισκέπτες τα τελευταία χρόνια τις γιορτές των Χριστουγέννων (ρώτα τους ξενοδόχους της περιοχής μας, εκτός από τις γειτονικές πόλεις, υπάρχουν μαρτυρίες στα μαγαζιά για επισκέπτες από Γιαννιτσά, Έδεσσα, Αλεξάνδρεια και τα χωριά του κάμπου).
    2. οι τιμές δεν είναι ίδιες με τη Θεσσαλονίκη όσο και να θέλετε να το περάσετε αυτό στον κόσμο. Οι πολίτες το βλέπουν δεν είναι τυφλοί, Ζούμε σε μια από τις ποιο ακριβές πόλεις τη Ελλάδας. πχ. 1κιλό μοσχάρι στα κρεοπωλεία της Βέροιας (με τα εκτροφεία στα 2 χιλ/τρα) έχει από 9.8 μέχρι 10 ευρώ), τα μεγάλα νεκταρίνια 1,20 σε Σούπερ Μάρκετ με τα χωράφια δίπλα μας), όταν στην Κρήτη (που δεν έχει καθόλου μοσχάρια και τα φέρνει από Αθήνα και Νάξο) έχει 9,20 έως 9,50 το κιλό, ενώ τα μεγάλα νεκταρίνια 1,20 (ίδια τιμή 1000 χιλ μακριά. Ανάλογα και στα ρούχα, παπούτσια κλπ.
    3. για την τουριστική ανάπτυξη της πόλης ρωτήστε για την περίοδο πριν την υγειονομική κρίση και ανατρέξτε στα στατιστικά στοιχεία προσέλευσης του Μουσείου στη Βεργίνα και των τουριστικών Λεωφορείων που ήρθαν στην πόλη, μαζί με την προσέλευση των Εβραίων τουριστών, των επισκεπτών στο βήμα Απ. Παύλου, ρωτήστε τα ξενοδοχεία και τα καταστήματα εστίασης και θα αλλάξετε γνώμη. Όλα αυτά πριν τον COVIT19, διότι μετά .....
    Η σωτηρία (για φέτος) είναι χαμηλώστε τιμές.
    Η σωτηρία (μακροπρόθεσμα) είναι συγχωνευτείτε πολλές επιχειρήσεις μαζί και κάντε μεγάλες επιχειρήσεις με λιγότερα έξοδα (ενοίκια, υπαλλήλους κλπ) για να έχετε χαμηλές τιμές.
    Αλλιώς ο Θάνατος του εμποράκου είναι εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ