Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θετική στον κορωνοϊό υπάλληλος στα εκδοτήρια του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης

Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκε την περασμένη Παρασκευή το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης «Μακεδονία», όταν υπάλληλος που εργάζεται στα εκδοτήρια των εισιτηρίων ένιωσε αδιαθεσία κι έκανε το τεστ κορωνοϊού, το οποίο βγήκε θετικό. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ, Στέφανος Τσόλης, η υπάλληλος των εκδοτηρίων υπεβλήθη σε τεστ το πρωί της περασμένης Παρασκευής και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας τα αποτελέσματα των εξετάσεών της έδειξαν πως είναι θετική στον νέο ιό. Ο κ. Τσόλης επεσήμανε πως η υπάλληλος είχε αισθανθεί αδιαθεσία και σταμάτησε την εργασία της ήδη από την περασμένη Τετάρτη. Η γυναίκα βρίσκεται σε καραντίνα, στο σπίτι της, με ήπια συμπτώματα.  

Μετά την επιβεβαίωση του αποτελέσματος, άμεσα πραγματοποιήθηκε η διαδικασία ιχνηλάτησης, ενώ δύο από τους τρεις συνάδελφοι της υπαλλήλου προσήλθαν να υποβληθούν οικειοθελώς το τεστ, με τα αποτελέσματά τους να είναι αρνητικά. Για προληπτικούς λόγους, πάντως, η διοίκηση των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης αποφάσισε οι υπόλοιποι επτά υπάλληλοι που εργαζόταν με την εν λόγω υπάλληλο, να μην εργαστούν μέχρις ότου υποβληθούν σε τεστ, ενώ ο χώρος των εκδοτηρίων απολυμάνθηκε, όπως άλλωστε γίνεται καθημερινά στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας που είναι σε ισχύ.

5 σχόλια:

  1. Ε , ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αν μας ενημέρωναν και στρατιωτικοί λοιμοξιολόγοι ή σχετικοί στρατιωτικοί ιατροί. Μην ξεχνάμε ότι για την έρευνα του ιού στην Ιταλία, την έκαναν 150 απεσταλμένοι από την Ρωσία στρατιωτικοί, ειδικοί στον βιολογικό πόλεμο.
    Είναι περίεργο, πως στα πλέον πολυσύχναστα S/M, δεν έχει παρουσιαστεί ούτε ένα κρούσμα. Φαντάζεστε πχ στα γερμανικά Lidl λόγω κρούσματος να κλείσουν? Υπάρχει τέτοια περίπτωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ιδιο , με γυμνα χερια , εκδιδουν στα διοδια Μαλγαρων ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ ΓΑΝΤΙΑ κλπ. οι υπαλληλοι. Καντε μια βολτα και στο Νοσοκομειο μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα διόδια πληρώνετε με κάρτα και μην παίρνετε την απόδειξη.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ