Quantcast

http://picasion.com/

Ταΐρης: «Σπανίζει η διοίκηση της Βέροιας»

Παρελθόν αποτελεί για την ομάδα της Βέροιας ο Λάμπρος Ταΐρης. Ο ταλαντούχος μέσος δεν θα συνεχίσει στη Βασίλισσα του Βορρά και αναζητεί πλέον νέο σταθμό στην καριέρα του. Ο ποδοσφαιριστής αποχωρώντας από τις τάξεις του συλλόγου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας στην ομάδα της Βέροιας, ένας όμορφος κύκλος για μένα φτάνει στο τέλος του... Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου για τις υπέροχες στιγμές που περάσαμε μαζί, τους προπονητές που συνεργαστήκαμε και τα επιτελεία τους και φυσικά την διοίκηση της ομάδας, διοίκηση που σπανίζει στις μέρες μας και που έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο της χώρας μας! 

Επίσης, ένα ευχαριστώ είναι λίγο για τους αφανείς ήρωες της ομάδας, όπως είναι οι φροντιστές και οι φυσικοθεραπευτές, οι οποίοι ήταν κάθε μέρα εκεί για εμάς. 

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας και του εύχομαι να δει σύντομα την αγαπημένη του βασίλισσα εκεί που πραγματικά ανήκει! Εύχομαι στην Βέροια καλή σεζόν και να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει..@veria_nfc».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ