Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σύγκρουση ΙΧ με αγριογούρουνο στο δρόμο για Σέλι

Μεγάλη προσοχή ενόψει Δεκαπενταύγουστου
Άλλο ένα τροχαίο ατύχημα με αγριογούρουνο καταγράφηκε χθες στη Βέροια, αυτή τη φορά στον δρόμο για Σέλι. Συγκεκριμένα, οδηγός αυτοκινήτου που κινούνταν χθες το βράδυ στο δρόμο από Βέροια για το Σέλι, ήρθε ξαφνικά αντιμέτωπος με αγριογούρουνο και δεν κατάφερε να αποφύγει την σύγκρουση, ευτυχώς γλυτώνοντας μόνο με υλικές ζημιές στο μπροστινό μέρος του οχήματος. Να σημειωθεί πως ο οδηγός εκείνη τη στιγμή κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα και όμως η ζημιά που προκλήθηκε δείχνει τη σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Μεγάλη προσοχή απαιτείται από τους οδηγούς που κινούνται στο δρόμο για το Σέλι -και στο υπόλοιποι ορεινό οδικό δίκτυο- κατά τις βραδινές ώρες, ειδικά τώρα ενόψει Δεκαπενταύγουστου που πολύς θα είναι ο κόσμος που θα ανεβαίνει στο χωριό, καθώς τα αγριογούρουνα βγαίνουν πολύ συχνά στο δρόμο.

1 σχόλιο:

  1. Κρίμα το αγριογούρουνο κ όχι το αμάξι, σε εκείνον τον δρόμο όλοι τρέχουν σαν χαζοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ