Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Είστε έτοιμοι για χορό; Οι εγγραφές στη σχολή χορού «Μελίνα Παπαδοπούλου» ξεκίνησαν!

Ένα νέο καλωσόρισμα σε μία καινούργια χορευτική χρονιά, απευθύνει και φέτος η σχολή χορού «Μελίνα» Παπαδοπούλου» (Σχολή χορού ''Μελίνα Παπαδοπούλου''). Οι εγγραφές των σπουδαστών, αρχαρίων και προχωρημένων για το έτος 2020-2021 έχουν ξεκινήσει. Η σχολή χορού υποδέχεται για 7ο συνεχόμενο
έτος μικρούς και μεγάλους χορευτές για να θυμίσει τη σημασία της τέχνης αυτής ως μέσο έκφρασης, δημιουργίας και επικοινωνίας. Επτά χρόνια γεμάτα μεράκι, διάθεση, εξέλιξη, πρωτοτυπία και αγάπη! 
Η αναγνωρισμένη από το κράτος Σχολή Κλασικού και Σύγχρονου χορού ιδρύθηκε το 2013 από την καθηγήτρια χορού και χορογράφο Μελίνα Παπαδοπούλου. Η διδασκαλία γίνεται πάντα με πιστοποιημένους δασκάλους, παράλληλα με νέες συνεργασίες σε καινούργια είδη χορού. 
Παιδιά και ενήλικες «μυούνται» στην τέχνη του χορού και ικανοποιούν την ανάγκη για κίνηση, έκφραση και δημιουργία. Τα παιδιά εντάσσονται σε τμήματα σύμφωνα με την ηλικία και την εμπειρία τους, ενώ οι ενήλικοι σπουδαστές όλων των ηλικιών μπορούν να δυναμώσουν το σώμα και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα τμήματα Κλασικού και Σύγχρονου Χορού για παιδιά, εφήβους και ενηλίκους αλλά και για και τα τμήματα Latin - HipHop - Fitness και FitBallet.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με το πρόγραμμα των μαθημάτων μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά στη Γραμματεία της Σχολής τις ώρες λειτουργίας: 18:00 - 20:00.


Τηλ: 2331121652

Διεύθυνση: Λεωφόρο Στρατού 35
Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά τις ίδιες ώρες

Για να δείτε αναλυτικά τα τμήματα πατήστε ΕΔΩ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ