Quantcast

http://picasion.com/

Αναστέλλονται για τον Αύγουστο οι Ομάδες του ΣΟΦΨΥ - Μόνο ατομικές συνεδρίες

Από τον Σύλλογο Οικογενειών και Φίλων Ψυχικής Υγείας (ΣΟΦΨΥ) Ημαθίας ανακοινώνεται πως αναστέλλεται η λειτουργία όλων των ομάδων του Κέντρου και της Στέγης για τον μήνα Αύγουστο, λόγω των μέτρων για την πρόληψη διασποράς του κορωνοϊού. Το διάστημα αυτό θα λειτουργούν μόνο οι ατομικές συνεδρίες. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΟΦΨΥ:
Ενόψει της εφαρμογής των νέων μέτρων για την πρόληψη της διασποράς του κορονοϊού, δυστυχώς για μία ακόμη φορά, ενημερώνουμε ότι αναστέλλεται η λειτουργία ΟΛΩΝ των Ομάδων του Κέντρου Υποστήριξης Ενηλίκων με ψυχικές διαταραχές Βέροιας και της Στέγης Δημιουργίας του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας, μέχρι τις 31 Αυγούστου 2020. Θα λειτουργήσουν μόνο οι ατομικές συνεδρίες με τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας και με συναίνεση του λήπτη ή φροντιστή, ενώ τα γραφεία θα είναι κανονικά ανοικτά.

Πληροφορίες στο τηλ. 2331400426.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ