Quantcast

http://picasion.com/

Σε ταβέρνα στους Παξούς μετά τις 12 ο Τζιτζικώστας παρά τα μέτρα της κυβέρνησης (Φωτο)

Τα μέτρα ισχύουν στο νησί
Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του στους Παξούς, φαίνεται πως ξέχασε ότι είναι σε ισχύ τα μέτρα για τον κορωνοϊό, και οι ταβέρνες, τα εστιατόρια και τα μπαρ κλείνουν στις 12 τα μεσάνυχτα.
Χθες το βράδυ ο κ. Τζιτζικώστας και η παρέα του πήγαν στις 11:10 σε ταβέρνα του νησιού προκειμένου να δειπνήσουν. Εκείνη την ώρα στην ταβέρνα υπήρχαν και άλλοι πελάτες, οι οποίοι περίμεναν τον λογαριασμό και ετοιμάζονταν να αποχωρήσουν, καθώς, σύμφωνα με τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό, η ταβέρνα έπρεπε να κλείσει και να μην εξυπηρετήσει άλλους πελάτες. Ωστόσο, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που τράβηξε κάποιος από τους πελάτες και δημοσίευσε το iefimerida.gr, ο κ. Τζιτζικώστας και η παρέα του παρέμειναν και μετά τις 12 στην ταβέρνα προκειμένου να δειπνήσουν.

Ενδεικτικό είναι, όπως φαίνεται και από την ώρα που έχουν τραβηχτεί οι φωτογραφίες, πως στις 12:15 ο περιφερειάρχης και η παρέα του απολάμβαναν τον δείπνο τους, ενώ κανονικά θα έπρεπε να είχαν αποχωρήσει από την ταβέρνα, όπως έκαναν εξάλλου και οι υπόλοιποι πελάτες.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, έχουν αποχωρήσει όλοι οι πελάτες, οι καρέκλες είναι ανάποδα πάνω στα τραπέζια και ο περιφερειάρχης με την παρέα του συνεχίζουν το φαγητό ανενόχλητοι.

Στο νησί των Παξών ισχύουν τα μέτρα για το κλείσιμο των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωί.

To iefimerida.gr επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον δήμο του νησιού και με την αστυνομία, οι οποίοι επιβεβαίωσαν πως τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό ισχύουν στους Παξούς.

Ιδιοκτήτης ταβέρνας: Είχε ολοκληρώσει τον δείπνο του ο περιφερειάρχης και η παρέα του πριν από τις 12, η ταβέρνα ήταν κλειστή

Σε επικοινωνία του με το iefimerida.gr, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Meditteraneo κ. Καββάδας ανέφερε ότι ο κ. Τζιτζικώστας με την παρέα του είχαν ολοκληρώσει τον δείπνο τους πριν από τις 12 τη νύχτα, όταν δηλαδή αρχίζει η απαγόρευση.

«Η απόδειξη αναγράφει ώρα 11:34, την πήγα εγώ ο ίδιος στις 12 παρά τέταρτο. Το μαγαζί έκλεισε στις 12 και αυτό φαίνεται και από τις καρέκλες που είναι μαζεμένες. Ο σερβιτόρος δεν σέρβιρε τον περιφερειάρχη, αλλά μάζευε ό,τι είχε απομείνει στο τραπέζι. Κανείς από την παρέα δεν έτρωγε, είχαν τελειώσει το δείπνο τους και απλά συζητούσαν. Μάλιστα, στις 12:15 όπως φαίνεται και στις φωτό, η παρέα του περιφερειάρχη άρχισε να αποχωρεί».

Ο κ. Καββάτας ανέφερε ότι δεν μπορούν να διώξουν τους πελάτες, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η εντολή που έχουν είναι στις 12 να κλείνουν την ταμειακή, τα φώτα και να μαζεύουν, όχι να διώχνουν τους πελάτες.







8 σχόλια:

  1. με ποσοστα ερντογαν (εξαιτιας της πρωτης φορας αριστερα) κανει οτι θελει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά τι ώρα έφυγε στις 12:16;ψιλοκαραγκιοζακος ο παπαρατσι. Αλλά και εσυ ρε Βεροιωτη σοβαρή αποκάλυψη - Καταγγελία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε πειραξε που εκτεθηκε ο περιφερειαρχης διακρινω.

      Διαγραφή
  3. Kαλά να ταν μόνο αυτο...Εδω την άλλη την είπε για τις ταινίες του Σειρηνάκη...

    Η αλαζονεία της εξουσίας στο απόγειο της..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο τεταρτο κολλήσαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι Παξοί ,όπως και τα Επτάνησα ανήκαν στην ιταλια και ακολουθούν την ώρα της ,μια ώρα πίσω δλδ.
    Η,μπορεί ο αθρωπος να ρώτησε τι ώρα είναι στο δίπλα τραπεζι και ο ιταλος συνδαιτυμόνας του είπε την ώρα που έβλεπε στο ρολοι του.
    Μην είστε δολ(ι)οπλοκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΕΧΟΥΝ ΩΡΑ ΙΤΑΛΙΑΣ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΙΣΩ ΡΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι βολεμένοι δεν κολλάνε κορονοιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ