Quantcast

http://picasion.com/

Σαββατόβραδο στη Βέροια: Άδειασαν καφέ-μπαρ και εστιατόρια τα μεσάνυχτα

Πρώτη νύχτα που τέθηκαν σε ισχύ τα μέτρα που επιβλήθηκαν στην Ημαθία για το νέο ωράριο στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και η εικόνα που παρουσίαζε η Βέροια τα μεσάνυχτα του Σαββάτου ήταν πρωτόγνωρη. Οι καταστηματάρχες στο κέντρο της πόλης φάνηκε να
τηρούν με ευλάβεια το μέτρο, καθώς οι περισσότεροι είχαν αρχίσει σχεδόν μισή ώρα πριν από τα μεσάνυχτα να ενημερώνουν τον κόσμο πως πρέπει να πληρώσουν και να αποχωρήσουν, για να έχουν τον χρόνο να κλείσουν το κατάστημά τους στις 12. Αρκετοί ήταν και αυτοί που ενημέρωσαν και μέσω social media τους πελάτες τους για το νέο ωράριο, ζητώντας την κατανόησή τους.
12:01 τα περισσότερα καταστήματα του κέντρου μάζευαν τραπεζοκαθίσματα ενώ άλλα είχαν κλείσει ακόμα και τα φώτα. Ο κόσμος ξεχύθηκε στους δρόμους και τα πεζοδρόμια και μην έχοντας πλέον πού να πάνε, μπήκαν στα αυτοκίνητά τους με προορισμό το σπίτι, δημιουργώντας μια τεράστια ουρά στην Μητροπόλεως και την Ελιάς. 
Λίγο μετά τις 12 ξεκίνησε και τις περιπολίες η Αστυνομία -που έχει επιφορτιστεί με την επίβλεψη της τήρησης των μέτρων- με περιπολικό του ΑΤ Βέροιας και μηχανές της ΔΙ.ΑΣ., αρχικά για συστάσεις σε περίπτωση που έβρισκαν κάποιο κατάστημα ακόμα ανοιχτό.
Για κάποιους βέβαια η βραδιά συνεχίστηκε σε πλατείες, πάρκα και αυλές σχολείων, με μια στάση πρώτα σε κάποιο κοντινό περίπτερο, με την Αστυνομία να καλείται σε πολλές περιπτώσεις να απομακρύνει μεγάλο αριθμό συγκεντρωμένων. Εντύπωση μας προκάλεσε και περίπτερο που ενημέρωνε τον κόσμο πως μετά τις 12 δεν μπορούσε να πουλήσει αλκοολούχα ποτά.

Δείτε εικόνες από το κέντρο της Βέροιας λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου:
















14 σχόλια:

  1. Το Ισλάμ έρχεται,σιγά σιγά.
    Μπούρκες στο πρόσωπο,
    Κλείσιμο στην διασκέδαση,
    Απαγόρευση πώλησης αλκοόλ το βράδυ,όπως είναι τώρα στην Τουρκία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τουρκια μια χαρα ειναι...Σαουδικη Αραβιαμη γινουμε που εκει εκτος απο αλκοολ που μονο με γεωτρηση βρισκεις, εχει και αλλα...να μη σε ψαχνουν σε σακουλες σε κανα δάσος σαν τον Κασονγκι...

      Διαγραφή
  2. Ε ναι τώρα ναι! Έτσι πρέπει.. Γιατί σαν να είδα τον Covid,να τριγυρναει κατα τις 00.30 στη Μητροπολεως και την Ελιάς , εψαχνε να βρει θύματα...δε βρήκε! βαρέθηκε και πήγε σπίτι του... Τον Κορωνοιοδεψαμε και αυτόν, όπως και αυτός εμάς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέλειο το σχόλιό σας!
      Πραγματικα και εξυπακούεται οτι συμφωνώ!!

      Διαγραφή
  3. Τι να σας κάνω (και αναφέρομαι στη νεολαία), δεν σας άρεσαν τα μέτρα προστασίας, μάσκες, αποστάσεις κλπ, λουστείτε τώρα το κλείσιμο στις 12...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν θα κλεισουν τα ΚΑΠΗ που πας και μπεκροπινεις να σε δω...μου μιλας και για λουσιμο, κομπλεξικε..

      Διαγραφή
  4. Όσο θα κόβεται στο verioti τα μηνύματα που τα χώνουν στους μαγαζάτορες τόσο ο κόσμος θα τους γυρνάει την πλάτη. Σανό δεν τρώμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tὸ ὑποχρεωτικό κλείσιμο συγκεκριμένη ὥρα προκαλεῖ συναθροίσεις καί συνωστισμό. Πρέπει νά εἶναι κανείς πολύυυυ ψεκασμένος μέ τόν κοροϊδοϊό γιά νά μή τό βλέπῃ._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Ανευθυνότητα έχει και συνέπειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χθες τα πιτσιρίκια πανω απο το μπασκετ της ελιάς έπαιζαν με τις μασκες ειτε
    Πετοντας ο ενας στον αλλο ειτε φορώντας τα ως «κράνος»!!! Υπομονη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λες και δεν μπορούν οι νέοι από όλα τα μαγαζιά να μαζευτούν σε ένα πάρκο και να κάνουν χαμό . Στην κυριολεξία ο ένας πάνω στον άλλο. Το κλείσιμο στις 12 θα μας σώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εάν δεν το προκαλούσαν οι ίδιοι οι μαγαζάτορες με τη μή τήρηση μέτρων όλους τους προηγούμενους μήνες δεν θα είχε μπεί το κλείσιμο στις 00:00. Άλλες πόλεις δεν το έχουν αυτό το μέτρο. Αυτοστοχοποιήθηκαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσύ που μίλησες για ΚΑΠΗ, ούτε πίνω, ούτε συχνάζω εκεί.. Εσύ προφανώς συχνάζεις στους παιδότοπους με το μυαλό που έχεις.. Και προφανώς θα πιστεύεις ότι ο Κορωναίος είναι μια θεωρία συνωμοσίας και δεν υπάρχει.. Ενώ μέχρι πριν λίγα χρόνια περίμενες τον Άη Βασίλη να σου φέρει δώρο τα Χριστούγεννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ