Η «Πρωτοβουλία για το Παιδί» αποχαιρετάει έναν μεγάλο συμπαραστάτη της...

Έναν μεγάλο της συμπαραστάτη, τον Νίκο Κουτόβα, που έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών αποχαιρετάει το ΔΣ της Πρωτοβουλίας για το Παιδί, αναφέροντας: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί, διερμηνεύοντας τα αισθήματα των μελών, των εθελοντών, του προσωπικού και των ωφελούμενων του Οργανισμού, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια όλων στους οικείους του Νίκου Κουτόβα, για την απώλειά του. Ο Νίκος Κουτόβας εκτός όλων των άλλων γνωστών στο κοινό της πόλης μας, υπήρξε συμπαραστάτης στο έργο της Πρωτοβουλίας:

Συνετέλεσε στην πραγματοποίηση της μεγάλης δωρεάς του οικήματος που στεγάζει το Κέντρο Θεραπείας Τραύματος από τον Ιωάννη Κούσιο και συνέβαλε οικονομικά στις εργασίες επισκευών και διαρρυθμίσεων σε αυτό, που απέδωσαν μία πρότυπη Δομής, πρωτοπόρα στην Κεντρική Μακεδονία.

Μαζί με τα άξια παιδιά του Γιώργο και Πέτρο κάλυπτε πάντοτε από τον τομέα του τις διάφορες εκδηλώσεις μας. Του οφείλουμε πολλά.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει! Στα παιδιά του ευχόμαστε να συνεχίσουν με το ίδιο πνεύμα στο δρόμο της προόδου και της προσφοράς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ