Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ορίστηκαν οι προσωρινοί Διευθυντές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας

Τοποθετήθηκαν σήμερα και αναλαμβάνουν καθήκοντα οι επιλεγέντες 116 προσωρινοί Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε εφαρμογή του άρθρου 30 του νόμου 4713/2020. Η αντικατάσταση των μέχρι τώρα υπηρετούντων Διευθυντών Εκπαίδευσης κρίθηκε αναγκαία, καθώς η θητεία τους έχει λήξει από τις 31/7/2018, ο νόμος βάσει του οποίου έχουν επιλεγεί έχει κριθεί αντισυνταγματικός και οι τοποθετήσεις ορισμένων εξ αυτών έχουν ήδη ακυρωθεί. Οι προσωρινοί Διευθυντές Εκπαίδευσης τοποθετούνται για ένα μεταβατικό διάστημα έως την επιλογή και τοποθέτηση νέων Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Διευθυντής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ημαθίας τοποθετήθηκε ο Δημήτρης Πυρινός, αντικαθιστώντας τον Διονύση Διαμαντόπουλο και Διευθυντής στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ημαθίας τοποθετήθηκε ο Αθανάσιος Παπαδόπουλος, που αντικαθιστά την Αναστασία Μαυρίδου.

4 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΩΣ, ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ξέρετε πώς θα τους προσφωνείτε τους συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ: κύριε προσωρινέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αξιοκρατία; 😆😆😆 Γιατί δε ρωτάτε τα προσόντα τους;
    Πέρα από τα κομματικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως αυτοί που αντικαταστάθηκαν είχαν γαντζωθεί στις καρέκλες για χρόνια, αφού ελίσσονταν και κινούνταν εντός των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ