Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανακοινώθηκαν οι προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών

«Ημαθία» για κάποιους, βαλίτσα και τρένα, πλοία, αεροπλάνα για άλλους...
Στην ανάρτηση πινάκων της πρώτης φάσης με τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που προσλαμβάνονται για το σχολικό έτος 2020-21 προχώρησε το βράδυ της Τρίτης το υπουργείο Παιδείας. Συνολικά, 21.065

εκπαιδευτικοί προσλαμβάνονται για να καλύψουν τα κενά σε εκπαιδευτικό προσωπικό σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας. Από αυτούς, οι 15.422 προσλήψεις αφορούν την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση (10.017 στη Γενική Εκπαίδευση και 5.405 στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση). Στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση προσλαμβάνονται 5.643 εκπαιδευτικοί ως αναπληρωτές. Οι 3.981 εξ αυτών στην Γενική Εκπαίδευση και οι 1.662 στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Επιπλέον των προσλήψεων αναπληρωτών, το υπουργείο προχώρησε και στην πρόσληψη 3.862 μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ).

Σύμφωνα με την ενημέρωση του υπουργείου προς τους ενδιαφερόμενους, οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία στα σχολεία στα οποία θα τοποθετηθούν, με απόφαση των Διευθυντών Εκπαίδευσης, από την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020. Εντός της ίδιας προθεσμίας οφείλουν και οι προσλαμβανόμενοι στα Κέντρα Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕΣΥ) να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία απευθείας στο ΚΕΣΥ πρόσληψής τους.

Οι αναλυτικοί πίνακες με τις προσλήψεις των αναπληρωτών εδώ.

Πολλοί ήταν αυτοί που «πανηγύρισαν» βλέποντας στους πίνακες ότι επιτέλους κατάφεραν να μείνουν φέτος στην Ημαθία, ακόμα περισσότεροι όμως ήταν αυτοί που από χθες το βράδυ άρχισαν να ετοιμάζουν την βαλίτσα τους για κοντινούς ή μακρινούς προορισμούς στην ηπειρωτική η νησιωτική Ελλάδα, σε όμορους νομούς ή ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο νησί της Ελλάδας, που θα αποτελέσει το σπίτι τους για τους επόμενους 10 μήνες. Καλή χρονιά και καλή τοποθέτηση σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ