Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πανηγυρίζει η Μονή Προδρόμου Σκήτης Βέροιας

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα αλλά με τη λήψη των προβλεπόμενων μέτρων ασφαλείας, θα εορταστεί και φέτος το διήμερο 28 και 29 Αυγούστου η κτιτορική Πανήγυρις της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου-Σκήτη Βεροίας. Το απόγευμα της Παρασκευής θα τελεστεί εσπερινός και αρτοκλασία, ενώ το Σάββατο, ανήμερα της εορτής της Αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, το πρωί θα τελεστεί αρχιερατική θεία λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονος και το απόγευμα εσπερινός και κτιτορικό μνημόσυνο.
Όπως ανακοινώθηκε από την Ιερά Μονή, φέτος η Πανήγυρις θα γίνει τηρουμένων των εντολών της Πολιτείας, λόγω της πανδημίας, ενώ αντί της φασολάδας, θα προσφερθεί πακέτο με ποικίλες ευλογίες. Στις Ιερές Ακολουθίες θα ψάλουν οι κύριοι Στεργίου Θεμιστοκλής και Μούτσιος Θωμάς.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020
18:30 μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, Λιτή-Αρτοκλασία

Σάββατο 29 Αυγούστου 2020
  • 6:00 π.μ. Όρθρος & Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας κ. κ. Παντελεήμονος
  • 18.30μ.μ. Εσπερινός & Κτιτορικό Μνημόσυνο. Λόγω Σαββάτου, το Μνημόσυνο θα ψαλλεί αμέσως μετά την Εννάτη Ώρα και πριν τον Αναστάσιμο Εσπερινό, σύμφωνα με το Αγιορειτικό Τυπικό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ