Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σαββατοκύριακο με δροσιά και σούβλες στην αυλή του «Παλιό Ποδήλατο»

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου έφτασε και θα είναι ζεστό με θερμοκρασίες ανεβασμένες! Όπως και η όρεξή μας για μια μίνι απόδραση κοντά στην πόλη, για δροσιά, καλό φαγητό, τσιπουράκια και παγωμένες μπύρες με την παρέα ή την οικογένεια. Γι' αυτό αν μείνεις το ΣΚ στην πόλη,
μπες στο αμάξι και ανέβα στη Ραχιά. Εκεί θα σε περιμένει η αυλή του «Παλιό Ποδήλατο», με δροσιά και όμορφο περιβάλλον, ιδανικό για μικρούς και μεγάλους. Ιδανικό και για τους μερακλήδες, αφού Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι το «Παλιό Ποδήλατο» βάζει μπρος και τις σούβλες, με όλα τα καλά! Ελάτε να τα δοκιμάσετε!
Και φυσικά με όλες τις υπόλοιπες επιλογές από το μενού του «Παλιό Ποδήλατο», της ώρας, μαγειρευτά, ορεκτικά, σαλάτες και μεζέδες! Και με σταθερό παράγοντα την ποιότητα και τις καλές τιμές!

Με άνετο πάρκινγκ και με ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να απασχοληθούν τα πιτσιρίκια, με τραμπολίνα, τσουλήθρες και παιχνίδια.

Τηλέφωνο επικοινωνίας και κρατήσεων: 6975634866







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ