Quantcast

http://picasion.com/

Τριήμερο Δεκαπενταύγουστου με σούβλες και αρνιά στο «Παλιό Ποδήλατο»

Κοκορέτσια, αρνιά, κεμπάπ χοιρινό, κοτόπουλο και πρόβειο, πανσέτες σούβλας και άλλα!
Βλέπετε σιγά σιγά την πόλη να αδειάζει, τους γύρω σας να ετοιμάζονται για το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου σε παραλίες και νησιά και τον υδράργυρο να ανεβαίνει; Μη

σκάτε! Μπείτε στο αυτοκίνητο και ανεβείτε στη Ραχιά. Η δροσιά του βουνού δε συγκρίνεται με τίποτα, όπως και οι σούβλες που θα γυρνούν όλο το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου στο «Παλιό Ποδήλατο». Πάρτε παρέα ή οικογένεια και απολαύστε μια απόδραση στην κοντινή Ραχιά και τη δροσερή πράσινη αυλή του «Παλιό Ποδήλατο».

Αυτό το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου μας περιμένει να γευτούμε αρνί στη σούβλα, κοκορέτσι, κεμπάπ χοιρινό, κεμπάπ κοτόπουλο και κεμπάπ πρόβειο αλλά και λαχταριστή πανσέτα σούβλας. Και φυσικά με όλες τις υπόλοιπες επιλογές από το μενού του «Παλιό Ποδήλατο», της ώρας, μαγειρευτά, ορεκτικά, σαλάτες και μεζέδες! Και με σταθερό παράγοντα την ποιότητα και τις καλές τιμές!

Με άνετο πάρκινγκ και με ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να απασχοληθούν τα πιτσιρίκια, με τραμπολίνα, τσουλήθρες και παιχνίδια.

Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή ανοιχτά όλη μέρα!

Τηλέφωνο επικοινωνίας και κρατήσεων: 6975634866















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ