Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παίκτης της Βέροιας ο Λουκίνας

Ποδοσφαιριστής της Βέροιας μπορεί να θεωρείται ο Γιάννης Λουκίνας. Ο 29χρονος επιθετικός μετά από ενάμιση χρόνο προσφοράς στην ομάδα του Πλατανιά αποχωρεί, με το νέο σταθμό στην καριέρα του να είναι η ομάδα της Ημαθίας. Ο Λουκίνας πρόκειται ν' ανακοινωθεί από τη Βέροια. Η «Βασίλισσα του Βορρά» η οποία -στην επιστροφή της στη Σούπερ Λιγκ 2- πραγματοποιεί μια πολύ σημαντική μεταγραφή. Ο «Λούκι» αποδείχτηκε στο διάστημα που φόρεσε την φανέλα του Πλατανιά ένα… καυτό πιστόλι, σκοράροντας κατά ριπάς! 

Χάρη άλλωστε στα κρίσιμα γκολ που πέτυχε, ο Πλατανιάς κατάφερε και βρέθηκε στο διπλό μπαράζ ανόδου κόντρα στον ΟΦΗ, όντας γενικότερα μια από τις πιο εύστοχες μεταγραφές που είχε πραγματοποιήσει μεσούσης εκείνης της σεζόν.

Συνολικά στον ενάμιση χρόνο που βρέθηκε στον Πλατανιά, ο Γιάννης Λουκίνας αγωνίστηκε σε 39 παιχνίδια, σκοράροντας 26 γκολ! Είναι ξεκάθαρο ότι οι δυσμενείς εξελίξεις που καταγράφονται στον Πλατανιά επιφέρουν αυτές τις συνέπειες, καθώς υπό συνθήκες ο Γιάννης Λουκίνας θα συνέχιζε στην χανιώτικη ομάδα. Αλλωστε, είχε ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο, το οποίο έλυσε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ