Όταν ο Σωκράτης Πατσίκας συνεργάστηκε με τον Μελέτη από τις «Άγριες Μέλισσες»

Ο ένας είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς από τη Βέροια. Έχει καταφέρει να διακριθεί στην τηλεόραση και στο θέατρο με τις εξαιρετικές τους ερμηνείες, κυρίως σε κωμικούς ρόλους. Ο άλλος έχει δει τις μετοχές του στο καλλιτεχνικό χρηματιστήριο να έχουν εκτιναχθεί με την συμμετοχή του στο
καθημερινό σίριαλ «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, ως «Μελέτης», ο αυστηρός επιστάτης του Δούκα. Ο λόγος φυσικά για τον Σωκράτη Πατσίκα και τον Γιάννη Γεροντιδάκη, οι οποίοι πριν από λίγους μήνες είχαν συνεργαστεί σ' ένα παιδικό θεατρικό έργο με τίτλο «O θαυμαστός κόσμος της Μαργαρίτας», το οποίο γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία. 

Μια μουσικοθεατρική διαδραστική παράσταση, η οποία προβλήθηκε στο «Θέατρο Χυτήριο» στην Αθήνα. Μια διαδραστική παράσταση με προβολές 3D mapping που είχε μεταφέρει το κοινό στο μακρινό 2.124 και μιλούσε για το πιο επίκαιρο από ποτέ ζήτημα της κλιματικής αλλαγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ