Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέος προπονητής της Νίκης Αγκαθιάς ο Δημήτρης Χριστοφορίδης

Έναν από τους κορυφαίους προπονητές της Κεντρικής Μακεδονίας έκλεισε η Νίκη Αγκαθιά. Ο έμπειρος τεχνικός Δημήτρης Χριστοφορίδης, υπέγραψε με την ομάδα της Ημαθίας και θα είναι αυτός που θα κληθεί να φέρει τον σύλλογο σε δρόμους επιτυχιών. Ο Χριστοφορίδης έχει δουλέψει στη Γ΄ Εθνική με Πιερικό και Νάουσα (ήταν και πέρυσι, στη δεύτερη θητεία του στους «κυανόλευκους»), έχει εργαστεί στα τμήματα υποδομής της Βέροιας, ενώ είναι εν ενεργεία πρόεδρος στο Σύνδεσμο Προπονητών Ημαθίας. 

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται διαδοχικές συναντήσεις του 46χρονου τεχνικού, με τη διοίκηση του Δημήτρη Ματσούκα, που παραμένει πρόεδρος των «ασπρόμαυρων», προκειμένου να ολοκληρωθεί το ρόστερ με καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. 

Η Νίκη θα πατήσει «γκάζι» άμεσα, εφόσον τελείωσε και το θέμα του προπονητή, αφού διαθέτει μια ισχυρή και διευρυμένη διοίκηση που δήλωσε με αξιώσεις την συμμετοχή της στη Γ΄ Εθνική. Αναμένονται οι πρώτες εξελίξεις για μεταγραφές και ανανεώσεις.

2 σχόλια:

  1. ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Κ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΆΝΘΡΩΠΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΊΔΗ ΠΟΥ ΑΞΙΟΠΟΙΕΊ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ Κ ΟΧΙ ΞΕΝΟΥΣ ΓΥΡΟΛΟΓΟΥΣ.ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ.Γ.Μ.ΕΝΑΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ