Quantcast

http://picasion.com/

Έπεσε το πρώτο «λουκέτο» λόγω κορωνοϊού σε μαγαζί της Βέροιας

«Καμπάνα» 11.000€ και κλείσιμο για 15 μέρες
Το πρώτο περιστατικό κλεισίματος μαγαζιού υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Ημαθία λόγω παραβίασης των μέτρων για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού, είναι γεγονός. Στο γλέντι που στήθηκε σε γνωστό μαγαζί της Βέροιας

το κέφι ήταν ανεβασμένο, οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με την ψυχή τους και η πίστα «πήρε φωτιά», όπως μεταδίδει το enikos.gr. Πλην όμως, όπως διαπίστωσε η αστυνομία δεν τηρήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας που έχουν επιβληθεί για τον περιορισμό του κορωνοϊού. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr ως αποτέλεσμα της βεβαίωσης των παραβάσεων, στην επιχείρηση επιβλήθηκε πρόστιμο 11.000€ και κλείσιμο 15 ημερών.

Δείτε το video:

35 σχόλια:

  1. Και πολύ καλά κάνανε και το κλείσανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Ναι ενώ οι βλάχοι δεν γλεντάνε... Αμέσως πόντιοι..

      Διαγραφή
    2. Ναι τι ,Υπάρχει πρόβλημα?

      Διαγραφή
    3. Οί βλάχοι ειναι πολυ καλύτεροι σε όλα τους! Τ συζητάμε τζαμπα? Αφήστε το αυτο ! Πείτε για κατι αλλο καλύτερα

      Διαγραφή
    4. Ενω οι βλαχοι; Βασικά αν ήταν βλαχοι μπορεί να μην το μαθαιναμε και πληγεί η ψευτο περηφανια τους!!

      Διαγραφή
    5. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ....
      ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ

      Διαγραφή
    6. Αν δεις Βλάχο με οδοντογλυφίδα στο στόμα .φακή έχει φάει καί όχι κρέας . Ελληναρες χαίρεστε με τα πρόστιμα που ρίχνουν σε άλλους. Κακομοίρηδες

      Διαγραφή
    7. @ 7:34 όχι θα ρωτήσουμε κάτι ψεκασμένους σαν εσένα για την υγεία. Και λίγο ήταν το πρόστιμο που έφαγε γιατί μυαλό οι ψεκασμένοι δεν βάζουν.

      Διαγραφή
    8. Βλάχος και σοβαρός δεν γίνεται. Έννοιες αντίθετες. Κάθε χρόνο υποφέρει το κέντρο της Βέροιας με τους βλάχους που μετά από κατανάλωση λίτρων αλκοόλ κατεβαίνουν και κλείνουν το οδόστρωμα (αδιαφορώντας για την κίνηση πεζών και αυτοκινήτων) και χορεύουν με τις ώρες συνοδεία ζουρνάδων και νταουλιών λές και βρίσκονται στο ξερολίβαδο.

      Διαγραφή
  3. Μετά τήν Κατοχή, οἱ πατσαβουροφυλλάδες πού συνειργάσθησαν μέ τόν κατακτητή «Ἀθηναϊκά Νέα» καί «Ἐλεύθερον Βῆμα» μετωνομάσθησαν σέ «Τά Νέα» καί «Τό Βῆμα», ἀντιστοίχως, διότι δέν εἶχαν μοῦτρα νά κυκλοφοροῦν οἱ δοσίλογοι μέ τά ἴδια ὀνόματα. Τό ἴδιο θά κάνῃ καί ὁ... ἑνικός, ὅταν καταρρεύσῃ τό καθεστώς τῶν ἀφωρισμένων Κούληδων, χαρδαλοχαφιέδων καί σίας._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι παιρνεις ρε μεγάλε;;

      Διαγραφή
    2. Καθόλου δεν συμπαθώ τον συνεπώνυμό σου ..ενικό,το αντίθετο θα έλεγα,αλλά στην περίπτωσή μας αυτός φταίει που το δημοσιεύει;

      Διαγραφή
    3. Γραφικός έχεις καταντήσει.. μας κούρασες φίλε πολυξερε...

      Διαγραφή
    4. δείτε τι κάνει η αγαμία στον άντρα...

      Διαγραφή
    5. Και οι ανθέλληνες κομμουνιστές έκαναν εθνική αντίσταση. Α ρε Μεταξάς και Παπαδόπουλος χρειάζεται για να στρώσουν τα πράγματα.

      Διαγραφή
    6. Ωραία φώτο. Εξηγεί πολλά! Ζήτω η τρέλλα.

      Διαγραφή
  4. Σας έχει φάει η ψευτομαγκια στην Βέροια!! Να τα κλείσουν όλα!!
    Ανεύθυνοι & απαράδεκτοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩ-ΣΤΟ-ΤΑ-ΤΟΣ. ΜΟΝΟ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΙΔΙΑ.

      Διαγραφή
  5. Όλοι όσοι δηλαδή γλεντάνε και περνάν καλά είναι ανεύθυνοι, ενώ οι δήθεν μετανάστες που σας φέρνουν με όλη την βρώμα και την λέπρα δεν σας πειράζει στα λόγια όλοι πρώτοι..Μην βγάλουν κάτι σαν τα πρόβατα στην σφαγή να τους πιστέψετε αλλά μια ζωή τέτοιοι ήμαστε και θα ήμαστε δεν αλλάζει ο Έλληνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγω θα αναφερω οτι παρεβρισκομουν στην συγκρεκριμενη νυχτα ! Χορευαμε ολοι σε διαφορετικες πιστες με ανθρωπους απο τα τραπεζια μας ! Το συγκρεκριμενο στιγμιοτυπο ετυχε να ειναι 1 λεπτο ! Και το ανεβασαν σαν να εγινε κατι κακο ! Ειμαι απο.τους ανθρωπους που δεν βγηκα ουτε μια μερα εξω στην περιοδο της καραντινας και προσεχω πολυ ! Επισης θελω να προσθεσω οτι η αστυνομια που εκανε τον ελεγχο δεν φορουσε μασκες !Αρχικα ας κανουν εφοδους στα νυχτερινα μαγαζια που εχουν ξεπεραστει τα ορια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
  7. Ο φασισμός αρχίζει με τη σκέψη ότι όλοι οι άλλοι είναι ανόητοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το εχουν στοχοποιησει το συγκεκριμενο μαγαζι στην εκιας στην ανοιξεως πιτα ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί δεν κάνουν και έναν έλεγχο το πρωί στις καφετέριες στο κέντρο της πόλης, για να δουν που βρίσκονται όλοι ο ένας πάνω στον άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΣΟΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΡΗΝ ΑΠΆΤΗ ΤΟΥ ΙΟΥ Ή ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ Ή ΕΙΣΤΕ ΒΌΔΙΑ. ΤΡΙΤΗ ΕΚΔΟΧΗ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙ ΠΟΝΤΙΩΝ Κ ΒΛΑΧΩΝ...ΑΝ Κ ΟΙ ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΨΥΧΟΙ. ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΚΑΚΟΨΥΧΟΙ Κ ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ Κ ΜΠΙΖΜΠΙΖΕΔΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιωρίκας Κορωνίδης: Εγώ δεν κολλάω με τίποτα γιατί έχω μυαλό πολύ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΑΝ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΕΝΑ. Η ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μόνο ψευτομαγκιές είναι αυτή η πόλη. Μόνο. Από τον άλλο που σερβίρει γύρους με τη μάσκα μονίμως στο πηγούνι - νομίζει ότι δουλεύει τον κόσμο - μεχρι τα καφέ και τα μπάρ που δεν τηρούν καμία απόσταση στα τραπέζια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το μαγαζί τηρούσε όλα τα μέτρα, αυτό έγινε για λίγο και το μαγαζί με το τραγουδιστή έκαναν κατευθείαν παρατήρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν πραγματικά ενδιαφερόταν για την υγεία μας, εκτός από πρόστιμο, θα επέβαλλαν και δειγματοληπτικά τεστ σε κάποιους από τους θαμώνες.

    Δυστυχώς, μόνο η καταστροφή των επιχειρήσεων και της οικονομίας τους ενδιαφέρει.

    Με τόσο τσουχτερό πρόστιμό, ειδικά στις μέρες μας, πως να σηκώσεις κεφάλι...
    Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ