Νοστιμίζουμε το Σαββατοκύριακο με τα εκλεκτά του «Ειλικρίνεια»

Αύγουστο απογεύματα κλειστά, εκτός Παρασκευής
Μπαίνουμε αισίως στο προτελευταίο σαββατοκύριακο του Αυγούστου, με τις θερμοκρασίες να αναμένεται να χτυπήσουν κόκκινο. Αρκετοί είστε εσείς οι τυχεροί που ετοιμάζετε απόδραση στα σπίτια σας στο βουνό ή

στη θάλασσα, πολλοί και εσείς που θα μείνετε εντός των τειχών. Όπου και αν περάσετε το Σαββατοκύριακο, περάστε πρώτα από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» για να προμηθευτείτε αυτά που θα το νοστιμίσουν! Κρέατα για τη σχάρα ή έτοιμες λύσεις που θα μπουν κατευθείαν στον φούρνο για να ξενοιάσετε από το μαγείρεμα.


Περάστε μια βόλτα και διαλέξτε ότι λιγουρευτείτε ή καλέστε στο ☎️ 2331061683 και το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» θα φέρει την παραγγελία σας στην πόρτα. Διαθέτει και ασύρματο POS για ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση.

Απογεύματα Ιούλιο - Αύγουστο κλειστά - Εκτός Παρασκευής
Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, τα απογεύματα θα είναι κλειστό, εκτός από την Παρασκευή το απόγευμα, που θα σας περιμένει για τα τελευταία ψώνια σας πριν τις καλοκαιρινές αποδράσεις του Σαββατοκύριακου!

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και στο facebook ΕΔΩ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ