Quantcast

http://picasion.com/

Βάζουμε χρώμα και γεύση στο βροχερό Σαββατοκύριακο με κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»

Υπέροχες κρεατονοστιμιές και ΤΑ τέλεια μπιφτέκια λαχανικών που επέστρεψαν για τη νηστεία του 15αύγουστου
Μπορεί το καλοκαίρι να κάνει ένα μικρό... διάλειμμα με βροχές αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά στο πιάτο μας θα είναι πάντα καλοκαίρι με τα υπέροχα, πεντανόστιμα, υγιεινά και χρωματιστά κρεατοσκευάσματα που μας ετοιμάζει καθημερινά το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια». Κρεατονοστιμιές έτοιμες για τον φούρνο ή τον φούρνο, για να ξενοιάσετε από το μαγείρεμα, είτε μείνετε στην πόλη, είτε επιλέξετε το σπίτι στο χωρίο ή το εξοχικό για ξεκούραση.

Και για όσους νηστεύουν; Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» ετοιμάζει για όλη την περίοδο της νηστείας του Δεκαπενταύγουστου, ΤΑ τέλεια μπιφτέκια λαχανικών, για να μπουν στο φούρνο και να γλείφουμε τα δάχτυλά μας! Και δε θα τα εκτιμήσουν μόνο οι νηστεύσαντες... αλλά όλοι!

Περάστε μια βόλτα και διαλέξτε ότι λιγουρευτείτε ή καλέστε στο ☎️ 2331061683 και το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» θα φέρει την παραγγελία σας στην πόρτα. 

Διαθέτει και ασύρματο POS για ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση.

Απογεύματα Ιούλιο - Αύγουστο κλειστά - Εκτός Παρασκευής
Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, τα απογεύματα θα είναι κλειστό, εκτός από την Παρασκευή το απόγευμα, που θα σας περιμένει για τα τελευταία ψώνια σας πριν τις αποδράσεις του Σαββατοκύριακου!

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και στο facebook ΕΔΩ










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ