Κοζάνη: Πήγε να εισπράξει τα ενοίκια και τον έριξαν από τις σκάλες!

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο - Τρεις συλλήψεις
Πλούσιο φαίνεται πως είναι το αστυνομικό δελτίο στην πόλη της Κοζάνης το βράδυ της μεγαλύτερης πανσέληνου της χρονιάς. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, λίγο μετά τις 20:30 της Δευτέρας, ιδοκτήτης διαμερίσματος (κάτοικος
Κοζάνης, ημεδαπός) σε οδό πλησίον του Μαμάτσειου Νοσοκομείου επισκέφθηκε την οικογένεια του ενοικιαστή του (αλλοδαπής καταγωγής), ζητώντας την καταβολή ανείσπρακτων ενοικίων. Ωστόσο, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, ακολούθησε έντονη λογομαχία των δυο, με εμπλοκή και των δυο κοριτσιών του ενοικιαστή, με τα τρία άτομα να φέρονται να σπρώχνουν τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, ο οποίος έπεσε από τις σκάλες και τραυματίστηκε!

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, με την ομάδα ΔΙΑΣ να φτάνει και πάλι πρώτη και τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τόσο τον ενοικιαστή, όσο και τις δυο κόρες του, ενώ ο τραυματισμένος στα χέρια και στα πλευρά ιδιοκτήτης μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο για τις πρώτες βοήθειες.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ